icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Birkerød

Skal du have hjælp til en VVS opgave i Birkerød, har vi to forskellige VVS installatører, du kan vælge imellem. 

Du finder de to VVS installatører, der kører til Birkerød og omegn, nedenfor.

Akut VVS installatør Birkerød 

Løber dit toilet hele natten og bruger utallige unødvendige kroner? Eller måske har du et vandrør, der ikke har kunne klare vinterens frost og derfor er sprunget? Uanset hvilket akutte VVS problem, du står med i Birkeørd, kan det være nødvendigt at få fat i en VVS installatør. Kontakt én af ovenstående to VVS installatører, der vil forsøge at klare din VVS opgave hurtigst muligt.

VVS installatør i Birkerød - uanset hvad du skal have lavet

Er du indehaver af et hus eller en anden form for bolig med større installationer, kan det være en god ide at få ejendomsservice af din lokale VVS installatør. Det kan give dig tryghed og forsikre dig om, at alle dine installationer af eksempelvis varmepumpe, cirkulaitionspumpe eller gasfyr er, som det skal være. Ved at få ejendomsservice kan din VVS installatør også fortælle dig, hvis du kan spare penge på dine installationer. Det kan eksempelvis være meget fordelagtigt at skifte et gammel oliefyr ud med en varmepumpe. Tager du dette valg, kan din VVS installatør i Birkerød naturligvis også hjælpe med at installation af varmepumpe, ligesom VVS installatøren kan hjælpe hvis du skal have foretaget andre installationer af varmekilder. 

Din VVS installatør i Birkerød kan også varetage blikkenslageropgaver og hjælpe med installationer på badeværelset, hvis du står over for en renovering. Det kan være i form af små ændringer såsom installation af nyt toilet og installation af nyt håndvaskarmatur, eller det kan være en komplet renovering, hvor alt fra brusesystem og vandhane til toilet og badeværelsesmøbel udskiftes. Alle disse installationer kan din lokale VVS installatør i Birkerød varetage for dig. Har du brug for inspiration og idéer til badeværelset, så tag fat i BadArkitekten, som i samarbejde med dig kan lave plantegninger, materialelister og meget mere. 

Din lokale VVS installatør i Birkerød kan naturligvis også hjælpe dig med opgaver som tagarbejde og kloakarbejde, eller hvilken VVS opgave du nu ønsker at få løst.

VVS i Birkerød blandt 60 autoriserede VVS installatører

Når du vælger en VVS installatør på vvsmester.dk, vælger du en VVs installatør, der er en del af en kæde på godt 60 autoriserede VVS installatører. Denne kæde er ovenstående to VVS installatører i Birkerød, Como Varmeteknik og HG Service A/S, naturligvis også en del af. Alle vores tilknyttede VVS installatører lever op til vores krav om kvalitetsmæssigt håndværk og god service, og du kan derfor trygt vælge en VVS installatør her på siden, hvis du mangler VVS arbejde i Birkerød. Uanset hvor i landet du bor, er det altid muligt at finde en VVS installatør, netop fordi vi har omkrign 60 autoriserede VVS installatører tilknyttet. Bor du i Birkerød får du eksempelvis følgende to VVS installatører at vælge imellem: Como Varmeteknik og HG Service A/S

Få fast pris på installation af VVS 

Hos vvsmester.dk giver vi dig ikke kun mulighed for nemt at shoppe VVS produkter og finde en VVS installatør nær dig - uanset om du bor i Birkerød eller et andet sted i landet. Vi giver dig også mulighed for at få installation til en fast pris. Det er så enkelt, at vi har en lang række produkter, som du kan få installation af til en fast pris. Det gælder eksempelvis installation af toilet, installatin af vandhane og installation af håndvask samt mange flere produkter. Ønsker du at købe et af disse produkter, klikker du det blot i indkøbskurven og vælger derudover standard installation. På en måde får du installation til en fast pris. Herefter skal du naturligvis indtaste din adresse, hvorefter du vil få mulighed for at vælge den VVS installatør, der skal installere dit nye produkt. Så bor du i Birkerød, får du vist Como Varmeteknik og HG Service A/S, som mulige VVS installatører. Nemmere bliver det ikke. 

Kvalitetssikret VVS i Birkerød 

Vælger du en af vores VVS installatører i Birkerød eller et andet sted i landet, får du 100% tryghed. Det gør du, fordi både Como Varmeteknik og HG Service A/S fra Birkerød og omegn og mange andre af vores VVS installatører er medlem af garantiordnigner såsom TEKNIQ. TEKNIQ er en brancheforening, der giver dig tryghed, fordi det VVS arbejde, der bliver udført, er under garanti. Du kan derfor trygt købe VVS på vvsmester.dk og få en af vores VVS installatører til at installere det.


Find din lokale VVS installatør