icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

VVS Ølstykke

Skal du have lavet dit badeværelse eller har du på anden vis brug for en VVS installatør i Ølstykke, så har vi to VVS installatører, der kan hjælpe dig. 

Du finder de to installatører af VVS i Ølstykke og omegn nedenfor.

Akut VVS installatør Ølstykke

Hvis du står med et akut problem i Ølstykke og skal bruge en, der kan hjælpe dig med VVS i Ølstykke, så kontakt én af ovenstående VVS installatører, der vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig, uanset om dit akutte VVS problem er et toilet, der er gået i stykker, et vandrør , der er sprunget eller noget helt andet. Søger du VVS hjælp i Ølstykke, så er det Como Varmeteknik eller Mainz VVS, du skal kontakte.

Installatør af VVS Ølstykke - når du skal have monteret VVS

Din installatør af VVS i Ølstykke kan hjælpe dig med løsninger på, hvor du kan spare på energien og dermed elregningen. Det kan for eksempel være fordelagtigt at udskifte dit gamle oliefyr med en varmepumpe eller udskifte dit gamle gafyr med et nyt gasfyr, da det kan mindske dit energiforbrug betydeligt og dermed din elregning. Så vil du gerne spare på energien i Ølstykke, så kontakt din lokale VVS installatør. Er du i tvivl om du bør udskifte din energikilde eller har du brug for service på dit pillefyr, service af din cirkulationspumpe eller anden form for service af VVS installationer, så kan din lokale installatør af VVS i Ølstykke hjælpe dig. 

Skal badeværelset i Ølstykke renoveres? Her er det altid en god ide at tage din autoriserede VVS installatør i Ølstykke med på råd og få VVS installatøren til at installere dine VVS produkter, hvadenten det er installation af toilet, installation af brusesystem eller andet, du har brug for. Ved at få din autoriserede VVS istallatør i Ølstykke til at klare installationerne, er du sikker på, at det bliver gjort korrekt, og at du ikke får problemer. 

VVS i Ølstykke blandt 60 autoriserede VVS installatører

Vælger du én af vores to installatører af VVS i Ølstykke - Como Varmeteknik eller Mainz VVS - vælger du en VVS installatør, der er en del af vores kæde VVS Mester. Der er i alt omkring 60 autoriserede VVS installatører i kæden, der lever op til krav om VVS arbejde i god kvalitet og høj service. Derudover kan du altid finde en VVS installatør i dit nærområde, netop fordi der er omkring 60 autroiserede VVS installatører fordelt over hele landet. Så uanset om du bor i Ølstykke eller et andet sted i Danmark, så kan du få hjælp til din VVS opgave. 

Installation af dit VVS til en fast pris

Det er ikke kun en VVS installatør i Ølstykke eller andre steder i landet, du nemt kan finde på vores webshop. Udover VVS produkter har vi også lavet en ordning, så du kan få installation af dit nyindkøbte VVS produkt til en fast pris. Så har du købt nye produkter til badeværelset og har du brug for installation af toilet, installation af hådvaskarmatur eller noget andet, så tilføjer du bare standard installation, når du klikker dit produkt i indkøbskurven. Du har således valgt, at du gerne vil have produktet installeret på dit badeværelse i Ølstykke til en fast pris. Herefter indtaster du dine oplysninger og vil så få vist de VVS installatører, der kører i dit område. Har du angivet VVs installation i Ølstykke, vil du få vist følgende to VVS installatører: Como Varmeteknik og Mainz VVS.

Kvalitetssikret VVS i Ølstykke

Når du handler på vvsmester.dk kan du altid føle dig helt tryg. Både når du handler produkter og når du vælger én af vores VVS instalatører. Det kan du blandt andet, fordi mange af vores 60 VVS installatører er medlem af brancheforeningen TEKNIQ, der er til for at give dig tryghed. Det er en garantiordning, der går ind og dækker, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dine VVS installationer. Du kommer altså ikke til at stå med en regning på noget, du ikke selv er skyld i - uanset om du har fået installation i Ølstykke eller et andet sted i Danmark.


Find din lokale VVS installatør