icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Hvor kan du spare på energien udendørs?

energioptimering udendørs

Energibesparelser udendørs

Det er naturligvis lidt begrænset, hvor meget du kan gøre for at spare på energien udendørs - for der er ikke mange installationer. Men én af de primære energikilder placeres faktisk delvist udendørs: Varmepumpen. Og her kan du spare mange penge.

Hvis du allerede har taget skridtet til at udnytte de nære omgivelser som energikilde (fx jordvarme eller varmepumpe), bør disse installationer efterses jævnligt for at være sikker på, at de kører ordentligt. For kører din varmepumpe ikke ordentligt, kan det koste dig dyrt i energi.

Har du ikke en varmepumpe, kan det være værd at overveje at skifte til én. Din lokale VVS Mester kan selvfølgelig hjælpe dig med, hvilken du skal vælge og kan også fortælle dig, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe. Men én ting er sikkert: du kan opnå en stor energibesparelse ved at skifte til en varmepumpe i form af eksempelvis jordvarme.

I filmen viser vores VVS Mester, hvordan du tilsikrer dig, at dine udendørs installationer kører optimalt.


Hvor meget kan jeg spare?

Ønsker du at finde ud af, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne udendørs, så prøv VVS Mesters energiberegner. Klik blot på linket nedenfor og find ud af, hvor stor en energibesparelse du kan få.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare udendørs