icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Udendørshaner

Her finder du vores udendørshaner og andre VVS artikler til udendørs brug. Husk at din lokale VVS Mester nemt kan hjælpe med at installere dit nye produkt til en fast installationspris.

Udendørshaner

Har dumange udendørsprojekter, der kræver vand, eller har du blot en have med planter, er det oplagt at have en udendørshane, så du nemt kan komme til vand. Måske har du allereed en udendørs vandhane, der er blevet slidt? Eller måske overvejer du at få én instaleret. uanset hvad kan du her hos VVS Mester finde et udvalg af udendørshaner, så du nemt kan starte haveprojekterne. Du finder udendørshaner fra forskellige kendte brands, her blandt nadet en Mora udendørshane og en FM Mattsson udendørshane. 

Køb udendørshaner hos vvsmester.dk

Her hos VVS Mester finder du et udvalg af udendørshaner, uanset om du søger en udendørshane, en postventil eller tilbehør dertil. Har du brug for hjælp til at få din nye udendørshane installeret skal du blot tilføje din lokale VVS Mester til din indkøbskurv. Her hos vvsmester.dk har vi nemlig 60 autoriserede VVS Mestre tilknyttet, der står klar til at hjælpe dig med dit nye VVS projekt. På mange produkter har vi fast installationspris, men finder du ikke det på produktet, vil du blive kontaktet af den valgte VVS Mester. Vælger du installation, vil VVS installatøren levere og montere din udendørshane, og du kan således læne dig tilbage og slappe af. Har du spørgsmål skal du naturligvis bare kontakte vores kundeservice.