icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Toiletter

Når du skal vælge toilet, er der mange ting, du skal overveje, inden du køber. Du skal ikke bare gøre op med dig selv, hvilken stil og facon toilettet skal have. Du skal også sørge for, at det rent faktisk kan monteres på dit badeværelse, og dermed om det er en s-lås eller en p-lås dit nuværende toilet har. 

Det kan være lidt svært at overskue de mange forskellige begreber og ord, der bliver kastet rundt i forbindelse med toiletter, men ikke desto mindre er det vigtigt at have styr på. Derfor har vi forsøgt at give dig et hurtigt overblik, til det der er vigtigst at vide, inden du køber. Klik dig direkte til guiden, her.

Oversigt over guide: 

Fast installationspris

Uanset hvilket toilet du vælger, kan du få det leveret og monteret til en fast pris på 1.695,-

Læs mere her

Guide: Hvilket toilet skal du vælge?

Vi har lavet en guide for at gøre det nemmere for dig. For det er vigtigt at købe det rigtige toilet, ellers kan der opstå flere problemer. Først og fremmest skal du finde ud af, om dit nuværende toilet har s-lås eller p-lås. Derudover skal du gøre op med dig selv, om du ønsker et gulvstående toilet eller et væghængt toilet, eller om det skal være et af de moderne douchetoiletter

Er du i tvivl om, hvorvidt dit toilet har s-lås eller p-lås, så klik her for at se forskellen.

Husk tilbehør!

Fælles for alle toiletterne er, at det er vigtigt, at du tilkøber tilslutningsslanger. De følger ikke med til toilettet, så hvis dit toilet skal være tilslutningsklar når du modtager det, er det vigtigt, at du tilkøber slanger.


Find tilbehør her

Forskellen på s-lås og p-lås

Den primære forskel på et toilet med s-lås og et toilet med p-lås er, at afløbet på et toilet med s-lås monteres i gulvet, mens afløbet på et toilet med p-lås monteres i væggen. 

Du kan læse mere om s-lås og p-lås nedenfor.

forskel på p og s lås
s lås toilet

Toiletter med s-lås

Hvis du i dag har et toilet monteret, hvor afløbet går ned i gulvet, så er det et toilet med s-lås det skal erstattes med. Disse er de klart mest anvendte toiletter i dag. Der findes flere forskellige former for s-lås, men fælles for dem alle er at afløbet går lodret ned i gulvet.

Du kan få toiletter med indbygget, skjult eller åben s-lås, som vist på billedet. Og det er helt op til dig, hvilket du ønsker.

Åben s-lås

Et toilet med åben s-lås betyder, at du kan se afløbet, der går lodret ned i gulvet tydeligt adskilt fra resten af toilet, således at der er et lille ’hul’ i bunden af toilettet mellem afløbet og foden på toilettet.

Skjult s-lås

Et toilet med skjult s-lås betyder, at du ikke kan se, afløbet der går ned i gulvet, fordi det er gemt bag en porcelænskappe. Ved den skjult s-lås kan du dog se konturerne af afløbet i gulvet. Du finder også toilettet under navnet 'toilet med lukket s-lås'.

Indbygget s-lås

Et toilet med indbygget s-lås betyder ligesom skjult s-lås, at du ikke kan se afløbet der går ned i gulvet, fordi det er gemt bag en porcelænskappe. Dog kan du ved den indbyggede s-lås ikke se konturerne fra afløbet, da hele nederste del af toilettet er én samlet kappe. 


Find toiletter med s-lås

Toilet med p-lås

Hvis du i dag har et toilet monteret, hvor afløbet går ind i væggen, så er det et toilet med p-lås, det skal erstattes med. Toiletter med p-lås har udløbsrør til afløbstilslutning med stor fleksibilitet. Det betyder, at disse toiletter ofte kan bruges både i gulv, hvor der skal købes ekstra udstyr til tilslutning, og i væggen. Denne fleksibilitet gør, at toilettet ofte kaldes en universallås. Montering i væggen er dog det mest almindelige til toiletter med p-lås, og hvis dit afløb i dag sidder i væggen, så er det et toilet med p-lås du skal have fat i. 

Toiletterne med p-lås kan fås med hhv. skjult og indbygget p-lås, som ses på billedet.

Tilbage til toppen


Find toiletter med p-lås
p lås toilet
væghængt toilet

Væghængt toilet

Væghængte toiletter er en stigende populær tilføjelse i de danske hjem. De væghængte toiletter kan i langt de fleste tilfælde relativt let installeres, hvor der før har været et gulvstående toilet.

Langt de fleste væghængte toiletter installeres med en indbygningscisterne inde i væggen, hvorpå toilettet monteres. Her skal indbygningscisternen købes separat, med mindre andet er angivet.

Nogle væghængte toiletter kan også fås med en synlig cisterne.

Fælles for alle væghængte toiletter er, at det er en elegant løsning. Gulvet under toilettet holdes frit, dette giver et minimalistisk og let udtryk. Samtidig giver den ekstra gulvplads indtrykket af et større rum, end tilfældet er. En sidste fordel er at der er mindre rengøring, da der er færre overflade at tørre af.

Ved væghængte toiletter er afløbsrøret skjult inde i væggen, hvilket også bidrager til en flot løsning

Find væghængte toiletter

Back-to-wall toilet

Når du ser, at der står ’Back-to-wall’ på et toilet, betyder det i sin enkelthed, at toilettet kan monteres således, at det kan placeres helt op mod væggen.

Back-to-wall toiletter kan fås både i gulvstående modeller og væghængte, fælles for dem er, at afløbene monteres ind i væggen.

Back-to-wall giver et flot helstøbt og harmonisk designudtryk, og så betyder det selvfølgelig også maksimal pladsudnyttelse. 


Find back-to-wall toiletter
back to wall toilet
docuhetoilet

Douchetoilet

Douche, dusch, dusj eller dush. Kært barn har mange navne. Disse smarte toiletter er den ultimative luksus til dit hjem. Ud over et flot og minimalistisk væghængt design tilbyder de moderne douchetoiletter også et utal af smarte funktioner, der revolutionerer den måde, hvorpå vi går på toilet. Fællesnævneren for douche-toiletterne er, at de er udstyret med en bidet-funktion således at man efter et toiletbesøg bliver rengjort med vand.

Med mulighed for individuelle programmer, forskellige stråletyper, luftudsugning, luftventilation, sædetemperatur, lys i toilettet og meget, meget mere kan du med et douche-toilet få al den luksus på dit toilet du kan forestille dig. De intelligente toiletter fås i mange forskellige prisklasser og med vidt forskellige funktioner. Alle er de dog væghængte og monteres derfor med afløb ind i væggen.  


Find douchetoiletter

Toilet med eller uden skyllekant

For at forbedre hygiejnen og praktikaliteten når vi til daglig bruger hjemmets toilet, udvikler toiletproducenterne hele tiden nye og smarte funktioner, der kan gavne dig i hverdagen. En af de nyeste innovative funktioner, der har til formål at lette rengøringen af dit toilet og dermed forbedre toiletternes hygiejne, er den åbne skyllerand.  Den åbne skyllerand, eller skyllekant om man vil, findes på mange nyere toiletter fra de fleste producenter. Producenterne har hver især sit navn til teknologien, men fælles for alle er, at den revolutionerende skylleteknik giver et væld af fordele. 

Det er langt nemmere at gøre et toilet med åben skyllerand rent, da det, på toiletter med lukket skyllerand er svært at komme til at gøre toilettet rent under skylleranden. Det betyder, at der på toiletterne med den lukkede skyllerand ofte samles en masse snavs og kalkaflejringer som er svært at fjerne. Med et toilet med den åbne skyllerand vil toilettet skylle helt op til kanten, hvilket sikrer, at hele skålen bliver skyllet igennem og rengjort. Snavs og bakterier har nemmere ved at sætte sig fast, og du har nemmere ved at gøre toilettet rent. Det er effektivt og hygiejnisk.

Der er ingen tvivl om de praktiske og hygiejnemæssige fordele ved et toilet uden skyllerand, men produkterne har også et design og en æstetik der er iøjnefaldende og elegant. Den manglende skyllekant giver toilettet et let, rent og minimalistisk udtryk der passer perfekt ind på et hvert badeværelse.

De mest hygiejniske toiletter i dag er altså ikke kendt for, hvad de har, men nærmere hvad de ikke har.  Som beskrevet har de fleste producenter deres egen version af denne smarte teknologi. Vi har samlet de forskellige producenters navn for teknologien her, således at du kan finde præcis det toilet, du ønsker.


Tilbage til toppen

Generelt om toiletter

Da badeværelset er et rum, vi ikke laver om på særlig tit fordi de sanitære løsninger er ret permanente, så er det vigtigt du får indrettet rummet præcis som du gerne vil have det. Vil du samtidig gerne sikre dig, at de produkter du vælger holder sig pæne og brugbare i mange år frem, så skal du også tage det praktiske element med i dine overvejelser. Begynd derfor i god tid at gennemtænke, hvilke muligheder du har, hvilken stil du går efter samt hvad dine behov for et godt badeværelse er. Du finder traditionelle toiletter til at montere på gulv eller væghængte toiletter, hvor cisternen er skjult i væggen. Sidstnævnte er specielt en god løsning, hvis der ikke er så meget plads, eller blot hvis du ønsker et helt enkelt udtryk. Endvidere kan du finde dusch-toiletter med indbygget bidetfunktion.

VVS Mester har lige det toilet, du mangler

Her på siden finder du vores udvalg af toiletter og tilbehør til toiletter. Vores toiletter er naturligvis vandbesparende, og investeringen i et nyt toilet kan således hurtigt nedsætte din vandregning, og ikke mindst din samvittighed over for miljøet. Derudover er alle vores toiletter af høj kvalitet fra de mest anerkendte brands. Dog kan det være en stor opgave at montere et toilet alene, og derfor er din din lokale VVS Mester altid med i kurven, når du handler på vvsmester.dk. Så du skal ikke bekymre dig om installation af toilettet. Hos VVS Mester finder du et godt udvalg af toiletter i høj kvalitet. Så mangler du et wc, så tjek vvsmester.dk. Du finder traditionelle toiletter til montering på gulv eller væghængte toiletter, hvor cisternen er skjult i væggen. Sidstnævnte er særligt en god løsning, hvis der ikke er så meget plads på dit badeværelse, eller hvis du blot ønsker en moderne løsning med et enkelt udtryk. Endvidere kan du også finde dusch-toiletter med indbygget bidetfunktion.

Vi har toiletter af alle typer

Der er en række ting du bør overveje, inden du vælger dit nye toilet. Hvordan skal det monteres? Skal det være med s-lås, hvor afløbet går lodret ned i gulvet, eller skal det være med p-lås, hvor afløbet går vandret bagud? Du kan også vælge et væghængt toilet, hvis du gerne vil holde gulvet frit rundt om og under toilettet. Disse fås enten med synlig eller indbygget cisterne. Herefter skal du beslutte, hvor stort toilettet skal være. Toiletterne fås nemlig i flere forskellige størrelser og højder alt efter, hvor meget plads der er netop der, hvor den skal monteres. Når alle disse beslutninger er taget, så handler det bare om at finde det, der passer dig bedst i vores store udvalg.

Godkendte kvalitetsprodukter

De fleste toiletter er i dag vandbesparende og er enten med 2/4 eller 3/6 liter skyl. Derfor kan det altså godt betale sig at udskifte et ældre toilet med et enkelt-skyl til et med vandspareteknik. Besparelsen kan nemlig løbe op i flere tusind kroner om året. Og hvis du oven i købet kan finde et billigt toilet, der matcher dine krav om design og kvalitet, så slår du to fluer med et smæk. Find dit nye toilet lige her i vores webshop. Bag VVS Mester står en kæde af cirka 60 autoriserede VVS-installatører, som alle giver deres mange års erfaring videre til os, så vi kan vejlede dig på bedst mulige vis. Det betyder samtidig, at alle vores produkter er godkendte, og at vi fokuserer på produkter af utrolig høj kvalitet og den bedste service til vores kunder.

Vi gør det nemt

Vi har gjort det nemt for dig og skabt en side med få produkter i høj kvalitet. Det giver et godt overblik for dig, og gør det nemt for dig at finde dit nye toilet. Derudover har vi sørget for, at også installationen er nem for dig - din lokale VVS Mester er nemlig altid med i indkøbskurven, når du handler produkter her på shoppen. Og han tilbyder selvfølgelig en service, der er i bedste kvalitet. Vi har naturligvis nem og hurtig levering af alle vores produkter. Varerne bliver leveret til din VVS Mester, som så medbringer dem, når de skal installeres i dit hjem - nemmere bliver det ikke.