icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Termostatarmaturer & Brusearmaturer

Armaturer til dit badeværelse med termostat er det mest almindelige. Du kan bruge armaturerne både til badekar og brusere, og de findes i mange forskellige udformninger og varianter. Se udvalget fra her - Vi har både almindelige brusesæt med termostatarmatur og bruser og moderne, stilrene armaturer. Husk, at din lokale VVS Mester altid er behjælpelig med monteringen. Derfor er han også en fast del af pakken, når du køber termostatarmaturer og brusearmaturer hos VVS Mester.

Hvilket brusearmatur skal jeg vælge?

Brusearmatur med eller uden brusesæt?

Har du allerede en lækker bruser, enten i form af en håndbruser eller et brusesæt, men er dit brusearmatur stået af, eller mangler du af anden grund et armatur, skal du naturligvis gå efter et brusearmatur uden brusesæt inkluderet. Her har vi et stort udvalg, så du kan finde et brusearmatur, der passer perfekt til din bruser.

Skal du derimod ud og have komplet udstyr til brusenichen eller badekaret, kan du med fordel gå efter brusearmatur inkl. brusesæt, og dermed få hele løsningen samlet. På denne måde slipper du for at skulle på jagt efter et brusesæt og en termostat, der passer sammen stilmæssigt. Dette er allerede klaret ved at finde en alt-i-en løsning. Det samme gælder naturligvis, hvis du skal have nyt kararmatur.


brusearmatur
brusearmatur

Brusearmatur med eller uden termostat?

Når du skal købe brusearmatur – også kaldt brusebatteri – skal du være opmærksom på, om du ønsker et armatur med eller uden termostat, uanset om du skal have et brusearmatur eller et kararmatur. Forskellen mellem et armatur med og uden termostat er, om vandet er blandet på forhånd. Vælger du et armatur uden termostat, skal du selv skrue op og ned for hhv. det kolde og varme vand for at få den rigtige temperatur. På et armatur med termostat, skal du blot justere vandets temperatur på én knap – armaturet blander det automatisk.

Et brusearmatur med termostat er i de fleste tilfælde det nemmeste valg – specielt hvis du har små børn, da de ikke risikerer at brænde sig på for varmt vand. Hvis du ikke har særlig meget tryk på vandet, kan det dog være en fordel at vælge et brusearmatur uden termostat, da du således hurtigere kan få varmt vand.


Termostatarmaturer & brusearmaturer

Skal du i gang med at indrette nyt badeværelse eller blot renovere det nuværende en lille smule, så er VVS Mester det helt rette sted at handle. Her har vi nemlig alt det, du skal bruge til at skabe et smukt og funktionelt rum, som både du, din familie og dine gæster kan lide at bruge. Her på siden kan du se nærmere på forskellige armaturer til dit badeværelse. Armaturer med termostat til dit badeværelse er de mest almindelige og kan bruges til både badekar og brusekabiner, og de findes i mange forskellige udformninger og varianter.

Find de brusearmaturer, der passer dig

Hos VVS Mester har vi et udvalg af brusearmaturer, og du finder helt sikkert et, der passer til din bruser og din designstil. Måske har du ikke gjort dig så mange tanker om brusearmaturer før, men når du skal indrette et badeværelse, så er det selv de små detaljer, der tæller. Brusearmaturer fås i mange forskellige designs og med flere forskellige funktioner. Her på siden kan du finde dem til montering på væggen eller til indbygning. Armatur til montering på væggen er det, de fleste bruger og kender. Det er en klassisk løsning, som du næsten ikke kan gå galt i byen med. Armatur til indbygning er en lidt nyere løsning, som giver et meget moderne og enkelt udtryk. Når du har valgt, hvilken type brusearmatur du kan lide, så skal du tage stilling til, om du skal have et eller to greb. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og mest af alt er det nok et spørgsmål om, hvad man synes er pænest.

Hvilket armatur skal du vælge?

Et brusearmatur eller et blandingsbatteri til bruser skal være nemt at håndtere og indstille. Det kan være, der er små børn i familien, og så er det endnu mere vigtigt, at det er nemt for alle at betjene. Her vil en løsning med et termostat højst sandsynligt være at foretrække. Så er du nemlig sikret, at vandet har den temperatur, du har indstillet den til – også selvom du slukker og tænder igen. Men tænker du, at et helt almindeligt brusearmatur vil passe godt ind i dine og jeres behov, så findes der altså et væld af forskellige typer. Designet kan både være rundt, firkantet og i forskellige typer materiale. Går du fx efter et lidt anderledes look, så kan du få både kar- og brusearmaturer i børstet nikkel, guld og grafit, og vælger du en af disse, så kan du være sikker på at skabe et unikt badeværelse. Det kan være rigtig svært at vælge det rette blandingsbatteri til din bruser eller dit badekar, så det bedste råd vil være, at du bruger god tid på at kigge de forskellige her på siden igennem. Heldigvis har vi et kæmpestort udvalg af mange forskellige designs, farver, typer.

En stor kæde af autoriserede installatører

VVS Mester er en stor kæde af autoriserede installatører, som i fællesskab arbejder på at tilbyde dig et udvalg af VVS artikler, samt en forrygende service. Alle medlemmer af kæden har udvalgt de absolut bedste produkter til dig, og det betyder også, at vi samarbejder med nogle af de største og mest anerkendte brands inden for vores branche. Således har du en bekymring mindre, når du skal på jagt efter nyt til dit køkken eller bad.

Nem og hurtig online shopping

Her hos os har vi sammensat et godt og overskueligt udvalg af de mest populære varer. Når du har fundet det, du mangler, så er varerne kun få klik væk fra dig. Vi leverer hurtigt og direkte til din VVS Mester, som tager varerne med, når han kommer og installere. Hos os er Mester nemlig altid med i kurven, så du ikke skal bøvle med montering. Og så er fragten naturligvis gratis. Du skal bare tilføje det produkt, du ønsker til kurven, så følger Mester automatisk med.