icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Hvor kan du spare på energien i soveværelset?

energioptimering soveværelset

Energibesparelser i soveværelset

Du tænker måske ikke på soveværelset som en kritisk energisluger, fordi du kun opholder dig der, når du skal sove. Soveværelset er dog heller ikke den største energisluger i hjemmet, men du kan stadig opnå energibesparelser i soveværelset og dermed spare et par hundrede kroner om året på varmeregningen i soveværelset. Især termostater, gulvvarme og ventilation kan være en kilde til energispild i soveværelset, og det er derfor et af de steder, du kan sætte ind, hvis du ønsker at opnå energibesparelser.

Det er eksempelvis oplagt at justere varmen i soveværelset afhængig af om du opholder dig der eller ej, ligesom temperaturen i soveværelset også ofte gerne skal være nogle grader lavere end i resten af huset. Med moderne termostater bliver det langt nemmere for dig at styre varmen, og du kan således nemt sætte temperaturen til den anbefalede temperatur for et soveværelse, ligesom du nemt kan slukke for varmen, hvis du ikke skal være i soveværelset i længere tid. Således kan du nemt opnå energibesparelser i soveværelset.

Derudover er der naturligvis også en række andre ting, du kan ændre. Har du gulvvarme er det eksempelvis oplagt at tjekke, om den er indstillet rigtig. Og er gulvvarmen meget gammel, kan det måske betale sig at skifte til et nyt og mere effektivt gulvvarmessystem.

Se filmen, hvor vores VVS Mester sætter fingeren på soveværelsets ømme punkter og giver dig gode råd til at opnå energibesparelser i soveværelset.


Hvor meget kan jeg spare?

Med VVS Mesters energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne i dit soveværelset. Du kan således finde ud af, at det hurtigt kan betale sig at ændre nogle ting, og dermed opnå energibesparelser i soveværelset. Følg linket og få svaret nu.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare i soveværelset