icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Saunaovne & Tilbehør

Her har vi samlet et stort udvalg af saunaovne og tilbehør fra VVS Mester og Welldana. Lav en luksuriøs saunaafdeling i dit badeværelse og opnå wellness i hverdagen. Søger du en saunaovn, har vi forskellige størrelser og prisklasser, så du kan nemt finde én saunaovn, der passer til dit behov. Derudover finder du her på siden også et udvalg af tilbehør il saunaovne i form af blandt andet spande, træøser, hygrometer, osv. Husk du altid kan få hjælp til installationen af din lokale VVS Mester, hvis du ønsker det. Du tilføjer det blot i indkøbskurven.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Levering på 1-3 hverdage" : "Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

Saunaovne og tilbehør

Er du en ægte livsnyder, som sætter pris på de små glæder, og som foretrækker at have adgang til luksus i hjemmet? Så har du selvfølgelig en sauna og dermed din egen hjemme-wellness. Til en sauna er du nødt til at have en saunaovn. Når du skal ud og købe en saunaovn, så kan udvalget virke en smule uoverskueligt, især fordi det er noget, man ikke køber særlig tit. Heldigvis har vi hos VVS Mester samlet nogle forskellige størrelser og forskellige prisklasser, så du forholdsvist nemt kan finde en saunaovn, der vil passe dig.

Værd at vide om saunaovne

En saunaovn fås i mange størrelser, og her på siden har vi angivet størrelsen eller effekten af saunaovnen i kilowatt. Jo flere kilowatt desto mere varme. Selvom det er rart og meget praktisk, at ovnen varmer hurtigt op, så skal du også tænke på, at jo flere kilowatt ovnen har, jo mere koster det også at have den kørende. Derfor er det værd at overveje, hvad der er vigtigst for dig, når du skal ud og købe ny saunaovn. Find den, der bedst dækker dine behov, så du får den bedste oplevelse og de mindste udgifter. Leder du efter en lille ovn til de mindre saunaer så burde en sauna på 3-6 kW være nok. Skal du derimod bruge en ovn til de større saunaer, hvor der er plads til en god flok, så har vi blandt andet en Welldana Elegance på 18 kW, som kan opvarme rum helt op til 25 kvadratmeter.

Welldana er en populær producent af saunaovne, og derfor har vi hos VVS Mester valgt at tilbyde et stort udvalg af netop disse. Her finder du både små og store ovne, samt med og uden timer og termometer. Derudover finder du alt, du skal bruge i tilbehør og udstyr for at holde din sauna kørende. Vælg eksempelvis et nemt og brugervenligt betjeningspanel med tilhørende fjernbetjening, som tillader dig at indstille din sauna til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Det kan også være, at du med tiden får brug for nye reservedele. Du finder det hele her på siden.

Saunasten og hygrometer

Typisk medfølger saunasten ikke, når du køber ovnen, og skal derfor købes separat. Saunasten er lavasten, der har til formål at fordele varmen. De lægges altså imellem varmeelementerne og deler herefter varmen ud. Placer dem aldrig helt tæt, da det vil forhindre den varme luft i at cirkulere rundt. De saunasten vi har samlet her på siden er af god kvalitet og kan holde til mange timers brug. Selvom de kan holde i lang tid, så er det dog stadig vigtigt, at du undervejs i forbruget sørger for at ompakke eller udskifte stenene, så luften imellem dem bliver skiftet ud løbende. På denne måde vil dine saunasten holde sig både pæne og brugbare længst muligt. Installerer du en saunaovn i et rum, hvor du kan komme til at læne dig op ad saunaen, eller hvor mindre børn har adgang til den, så anbefaler vi, at du kigger på vores udvalg af afskærmninger til saunaovne.

For at få den mest optimale oplevelse med din sauna, så kan det være praktisk jævnligt at kontrollere luftfugtigheden i rummet. Dette kan du gøre ved at installere et hygrometer på væggen i saunaen. På denne måde kan du altid kontrollere, hvor meget fugt der er i rummet og sikre, at der hverken er for meget eller for lidt. Hos VVS Mester har vi altid skarpe priser på vores produkter, og en saunaovn er ingen undtagelse. Hold øje her på siden, for ind imellem kører vi også nogle gode tilbud på både vores ovne og alt tilbehøret.

Stort udvalg hos VVS Mester

Her på siden har vi gjort online shopping ekstra nemt. Vi har samlet et bredt udvalg af alle typer produkter til dit køkken og bad, og desuden har vi lavet en bred vifte af inspiration til indretningen. Alle produkter er kun få klik væk. Vi leverer lige til døren, og har du brug for hjælp til montering og installering, så står din lokale VVS’er klar til at hjælpe dig.