icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Sanitet

Køb sanitet hos vvsmester.dk. Her på webshoppen finder du alt i sanitet til badeværelset, køkkenet og huset generelt. Så uanset om du søger sanitet i form af toiletter, vaske, armaturer, brusere, blødgøringsanlæg eller andet, så kan du finde det her på shoppen. Vi fører sanitetsprodukter i høj kvalitet og i alle prisklasser, så du kan finde et produkt, der passer til lige præcis dig og dine behov.

Du finder naturligvis kun de bedste produkter inden for sanitet produceret af anerkendte brands som Grohe, Vola, hansgrohe, Dansani, Ifö, Duravit, Gustavsberg, Laufen og mange flere. Så der er noget for enhver smag, hvis du er på udkig efter sanitet.

Mangler du sanitetsprodukter, så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet alle kategorier inden for sanitet. Du kan nemt klikke dig rundt og finde det eller de produkter, du har brug for.

Sanitet badeværelse

Sanitet køkken

Sanitet til badeværelset

Er du på udkig efter sanitet til badeværelset har vi et stort udvalg af alt fra håndvaskarmaturer og brusesystemer til blandingsbatterier, håndvaske og naturligvis toiletter. Er det sanitet i form af et toilet, du leder efter, finder du både gulvstående toilettter og væghægte toiletter, ligesom du også har mulighed for at købe de moderne douchetoiletter. 

I kategorien armaturer kan du vælge mellem 1-grebs håndvaskarmaturer, 2- grebs håndvaskarmaturer og elektroniske og berøringsfri håndvaskarmaturer, mens du i kategorien brusesystemer og håndbrusersæt både finder almindelie håndbrusere, komplette brusesæt, brusehoveder osv. Via knappen nedenfor finder du et samlet overblik over vores sanitet inden for badeværelse.


Se sanitet til badeværelset
sanitet badeværelse
sanitet køkken

Sanitet til køkkenet

Leder du efter nyt sanitet til dit køkken? Her på webshopen finder du et stort udalg i alt fra køkkenarmaturer og vaske til blødgøringsanlæg. Tager du et kig på vores vaske finder du køkkenvaske, stålvaske og bryggersvaske, mens du i kategorien for køkkenarmaturer kan både 1-grebs køkkenarmatuer, 2-grebs køkkenarmaturer og berørignsfri køkkenarmaturer, ligesom det er muligt at købe køkkenarmaturer, der leverere kogende vand på få sekunder. 

Vil du gå all in på opdateringen af din bolig, så tag et kig på vores blødgørignsanlæg. Med et blødgørignsanlæg kan du forbedre vadnet i din bolig ved at mindske mængden af kalk og således spare mange penge. Klik på knappen nedenfor og se det komplette udvalg af sanitet til køkkenet.


Se sanitet til køkkenet

Sanitet

Sanitet er forbundet med hygiejne og renhed og derudover en samlet betegnelse for blandt andet produkter til badeværelset og dele af køkkenet. Som webshop inden for VVS produkter har vi her hos vvsmester.dk naturligvis et stort udvalg af produkter inden for sanitet, uanset hvad du er på udkig efter. Så mangler du et toilet, en håndvask, et nyt brusearmatur, en vandhane til køkkenet eller andet, så tag et kig her på shoppen.

Sanitet fra anerkendte leverandører

Vi får alle vores produkter inden for sanitet fra kendte leverandører, og du kan derfor være sikker på altid at få dit produkt i den bedste kvalitet, når du køber sanitet her hos os. Tager du et kig på de brands, vi har blandt vores sanitetsprodukter her på shoppen, finder du blandt andet hansgrohe, Laufen, Gustavsberg, GROHE, Dansani, Ifö, Duravit og Vola, samt en lang række andre anerkendte brands. Det er dermed også muligt at finde sanitet i mange forskellige prisklasser, uanset om du søger sanitet på budget eller luksus sanitet.

Sanitet til badeværeset 

Sanitet til badeværelset dækker over rigtig mange produkter. Det gælder eksempelvis toiletter, håndvaske, badekar, håndvaskarmaturer, brusesystemer, blandingsbatterier og meget mere. Er det sanitet i form af et armatur til håndvasken, du kigger efter, har vi mange forskellige modeller at vælge imellem. Du kan få et håndvaskarmatur med 1-greb, et håndvaskarmatur med 2-greb eller et berøringsfrit håndvaskarmatur, ligesom du kan få armaturer med både lav og høj tud. Mangler du sanitet i form af et toilet, finder du naturligvis toiletter med både p-lås og s-lås, som er gulvstående toiletter. Derudover finder du også væghængte toiletter og de moderne douche-toiletter, der er det nyeste inden for sanitet. Vil du skabe luksus på badeværelse bør du kigge efter sanitet til at forbedre din badeoplevelse. Det kan være et nyt brusesystem eller en ny håndbruser, som du finder i mange forskellige udgaver og med 1, 3 eller flere stråletyper, ligesom du også kan købe de lækre rainshower brusesæt. Vil du gå all in på luksus, så køb et af vores mange badekar, så du kan slappe af efter en lang og stressende dag.

Sanitet til køkkenet

Sanitet til køkkenet dækker ligesom sanitet til badeværelset over en lang række produkter. Her på shoppen har vi eksempelvis sanitet til køkkenet i form af køkkenarmaturer, som du finder i mange forskellige modeller. Det er således muligt at købe køkkenarmaturer med både lav tud og høj tud, ligesom du finder køkkenarmaturer med 1 greb, køkkenarmaturer med 2 greb og selvfølgelig også berøringsfri køkkenarmaturer. Er du til det mere moderne sanitet, kan du i vores kategori med køkkenarmaturer også finde vandhaner, der leverer kogende vand på få sekunder eller drikkeklart, koldt vand med det samme. Inden for sanitet til køkkenet kan du også købe køkkenvaske i stål. Så er du på udkig efter en ny køkkenvask, så tag et kig her på shoppen, hvor vi har firkantede køkkenvaske både med og uden hanehul, runde køkkenvaske og køkkenvaske med drypbakke. Det samme gælder, hvis det er en bryggersvask, du søger. Under kategorien sanitet til huset eller sanitet til køkkenet, hører også de smarte blødgøringsanlæg, der kan forbedre dit vand og spare dig penge. Det kan det, fordi anlægget renser vandet for kalk, og du undgår dermed at dine elektriske ting såsom kaffemaskine og elkedel går i stykker.

Få installeret dit sanitet

Har du brug for hjælp til installation af dit nye produkt inden for sanitet, så klik din lokale VVS Mester med i kurven. Vi har fast pris på installaiton af en lang række forskellige produkter, lige fra toiletter og håndvaske til armaturer og brusesystemer. Du skal blot vælge standard installation og vælge den VVS installatør, der er nærmest dig. Du vil derefter få leveret og installeret dit nye produkt uanset om det er sanitet til badeværelset eller til køkkenet.