icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Rør & fittings

Her finder du vores udvalg af rør og fittings. Ved VVS Mester kan du finde et stort udvalg i forskellige størrelser og materialer alt efter dit behov.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Levering på 1-3 hverdage" : "Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

Rør og fittings

Er du i gang med en større renovering af badeværelset? Så får du med garanti brug for rør, fittings eller begge dele for at få det hele til at spille. Det har vi naturligvis her på shoppen. Du finder flexslanger i mange forskellige længder, ligesom det også er muligt at købe højkvalitets kondensisolering til flexslangerne. Mangler du spændebånd er dette også muligt at købe i forskellige tykkelser.

Så er du i gang med renoveringsprojekterne derhjemme, så tag et kig på vores shop. Vi har ikke kun de praktiske ting som rør, fittings og flexslanger, men kan også tilbyde lækkert badeværelsestilbehør, smukke badeværelsesmøbler, moderne toiletter og meget mere.

Køb rør og fittings hos VVS Mester

Ligesom du finder et hav af VVS produkter til badeværelset og køkkenet hos vvsmester.dk, finder du naturligvis også rør og fittings i mange forskellige størrelser. Vil du ikke selv bøvle med projektet, så få din lokale VVS Mester til at hjælpe dig. Vi har omkring 60 autoriserede VVS Mestre tilknyttet, som alle står klar til at udøve deres bedste arbejde og hjælpe dig. Du skal blot vælge installation, når du betaler og så vil du blive kontaktet af din lokale VVS installatør, så I sammen kan finde et tidspunkt for installationen. Varen vil naturligvis leveres fragtfrit af din VVS Mester. Har du yderligere spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice.