icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Luftrensere & Befugtere

Her finder du vores udvalg af luftrensere og befugtere, der hjælper dig med at forbedre indeklimaet. Skal du have hjælp til installationen skal du blot tilføje en af vores VVS Mestre til din indkøbskurv.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Levering på 1-3 hverdage" : "Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

Luftrensere og befugtere

Det kan være nødvendigt med ekstra luft eller befugtning i hjemmet, når været er tørt og luftfugtigheden lav. Her har du mulighed for at købe en luft befugter, ligesom du også kan købe en luftrenser, hvis du eksempelvis har allergi eller bor et sted med uren luft. Her på shoppen finder du naturligvis et udvalg af både luftrensere og befugtere.

Tilfør fugt til rummet med en befugter

På shoppen er det blandt andet muligt at købe en befugter fra Condair. Befugteren Condair B125 fungerer således, at luften i rummet føres gennem filteret, hvorefter der tilføres fugt til rummet. Ved at tilføre fugt til luften er det muligt at opnå et sundere indeklima, ligesom befugteren fra Condair også er med til at reducere dannelsen af støv. Den er altså et oplagt køb for dig, der døjer med allergi eller på anden vis er overfølsom over for støv. Condair befugteren kan bruges i mange forskellige indemiljøer. Du kan altså bruge befugetr til private boliger, befugter til kontor, befugter til detailbutikker og mange andre steder.

Rens luften med en luftrenser

Du finder naturligvis også luftrensere her på siden. Vi tilbyder Camfil Komfort City luftrenser i både hvid og sort. Ligesom med befugteren kan du bruge luftrenseren i mange forskellige indemiljøer. Du kan således få luftrenser til privat bolig, luftrenser til skoler, luftrenser til kontor, luftrenser til hospitaler og meget mere. Luftrenseren fungerer ved, at den reducere lugtgener samtidig med at den mindsker risikoen for astma- og allergiproblemer. Den er altså det oplagte valg for dig, der døjer med allergi. Som bonus reduceres behovet for rengøring, når du investerer i en luftrenser. Alle disse smarte funktioner gør, at du får et bedre indeklima.

Køb luftrensere og befugtere hos VVS Mester

Mangler du en luftrenser eller en befugter, så finder du den her på shoppen hos vvsmester.dk, ligesom du finder et stort udvalg af mange andre VVS produkter fra kendte og anerkendte brands som GROHE, hansgrohe, Grundfos, Strømberg, Gustavsberg, Ifö og mange flere. Så mangler du nyt til badeværelset, kan du med fordel tage et kig hos på vvsmester.dk. Har du brug for hjælp til at installation af luftrenser, befugter eller noget helt andet, så kan du nemt få din lokale VVS Mester med i kurven. Du skal blot vælge installation ved udgangen til kassen og så vil du blive kontaktet af din lokale VVS installatør. Derefter vil VVS Mesteren levere og montere dit nye VVS produkt, og så kan du ellers bare læne dig tilbage og slappe af. Nemt ikke? Har du brug for yderligere hjælp er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.