icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Returnering

Returnering

Fortrydelsesret & Returret

Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog bortfalder din ret til fortrydelse, når installationen påbegyndes.

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen meddele os om dette. Dette kan gøres via mail på kundeservice@vvsmester.dk eller via den standardformular, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. 

Du kan hente formularen her. 

Returnering

Dine varer sendes retur via den VVS Mester, du har valgt skal udføre installationen. Mesteren sørger for at varen bliver sendt retur til Solar A/S. Vi betaler returfragten for alle ordre.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. 

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, du har bestilt varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Dette gøres via den VVS Mester, du har valgt skal udføre installationen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vær desuden opmærksom på, at hvis du fortryder dit køb, når Mesteren er ankommet til din adresse, vil det medføre et gebyr på kroner 1.500 ,- til dækning af Mesterens forgæves kørsel.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.