icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Reklamation

Reklamation

Reklamation & Klage

VVS Mester installatøren er ansvarlig for det udførte VVS-arbejde, mens Solar Danmark A/S er ansvarlig for det indkøbte produkt.

Medmindre andet er oplyst i forbindelse med afgivelse af den konkrete ordre, giver Solar Danmark A/S efter Købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret.

Hvis der måtte være en anerkendt reklamation, vælger Solar Danmark A/S, hvorvidt Solar Danmark A/S ønsker at foretage omlevering eller kreditering af det leverede. I tilfælde af at den defekte vare skal returneres til Solar Danmark A/S, afholder Solar Danmark A/S de aftalte omkostninger hertil, idet Solar Danmark A/S foreskriver hvorledes varen skal returneres. Varen sendes i givet fald retur via den VVS Mester, der har udført installationen.

Du reklamerer på følgende måde:
Reklamation kan ske pr. mail på kundeservice@vvsmester.dk. 

Klageadgang

Hvis du ikke er tilfreds med Solar Danmark A/S’ afgørelse, kan der klages til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

I det tilfælde, at du har købt en vare eller tjenesteydelse online på www.vvsmester.dk kan EU Kommissionens onlineklageportal også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved anvendelse af denne klageportal skal du angive kundeservice@vvsmester.dk.