icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan handle hos vvsmester.dk?

Alle der er fyldt 18 år, og har et gyldigt kreditkort, kan handle hos vvsmester.dk.

Hvordan får jeg min lokale VVS Mester til at installere produktet?

Vi har fast pris på installation på alle produkter på vvsmester.dk. Det betyder, at din nærmeste VVS Mester altid kommer med i kurven, når du tilføjer et produkt til kurven. Din nærmeste VVS Mester vil automatisk blive vist, når du har indtastet adresse. Når købet er gennemført vil du efter 1-3 hverdage blive kontaktet af den valgte VVS Mester, så I sammen kan aftale dato og tidspunkt for montering. Varen vil altid blive leveret til VVS Mesteren.

Hvordan lægger jeg en ordre hos vvsmester.dk?

Du handler ved at lægge de ønskede varer i kurven og gå videre til betaling. Alle priser på vvsmester.dk er inkl. moms, og vi tager ikke gebyr på betaling med kreditkort etc. 


Jeg har ikke fået en ordrebekræftelse?

Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse på mail, umiddelbart efter dit køb, har du måske skrevet en forkert mailadresse under bestillingen. Kontakt kundeservice på mail med dit navn og tidspunkt for ordren, så ser vi om ordren er gået korrekt igennem og sørger for der kommer en ordrebekræftelse til dig.

Jeg vil gerne ændre i min ordre?

Såfremt du har ændringer til din ordre, efter den er gennemført, skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice på mail. Så undersøger vi, om der kan ændres i ordren og beløbet. Hvis dette ikke er muligt, annullerer vi ordren, og der skal laves en ny.  

Tager I gebyr for betalingskort?

Nej, vi har valgt ikke at tage gebyr på betalingskort. PBS tager et gebyr for betaling med kreditkort, alt afhængig af beløbets størrelse og hvilket kort man benytter, men dette gebyr betaler vi.

Hvor meget koster det i fragt?

Det er altid fri fragt. Dine varer bliver leveret til den valgte VVS Mester.

Mine varer har forskellige leveringstider, koster det ekstra i fragt?

Hvis dine varer har forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i fragt, da de bliver sendt samlet. Vi har desværre ikke mulighed for at del-levere fra en ordre.

Hvornår trækker I pengene på mit kort?

Vi trækker først pengene på dit kort, når din ordre bliver afsendt fra vores lager. Hvis der er tale om en bestillingsvare, trækker vi derfor først pengene, når varen er klar til afsendelse.

Hvornår og hvordan bliver mine varer leveret?

Når du laver en ordre hos vvsmester.dk, bliver den leveret til den valgte VVS Mester. Tidspunkt for installation aftales med VVS Mesteren.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden står angivet ud for hvert produkt, og som udgangspunkt er det dette der gælder. Ved bestillingsvarer er der dog en estimeret tid, da de kommer direkte fra leverandøren. Såfremt din vare, mod forventning, ikke er på lager eller leveringstiden ikke kan overholdes, bliver du kontaktet hurtigst muligt af kundeservice. Vi kan ikke gøres ansvarlig og der ydes ikke kompensation, såfremt leveringstiden overskrides.

Jeg har fortrudt mit køb?

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog bortfalder din ret til fortrydelse, når installationen påbegynder.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den betalingsmetode, du har anvendt ved dit køb. Dette kan tage op til 7 dage.

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, du bestiller varen. 

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. 

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du meddele os dette inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. Formularen kan du også finde her.

Jeg ønsker at bytte til et andet produkt?

Såfremt du ønsker at bytte til et andet produkt, skal du foretage et nyt køb på webshoppen. Vi har desværre ikke mulighed for blot at ombytte til et andet produkt, da fakturaen så ikke stemmer overens med det produkt du får.

Hvilken garanti får jeg, når jeg køber på vvsmester.dk?
Når du handler hos vvsmester.dk, har du som privatkunde altid 2 års reklamationsret.