icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Hvor kan du spare på energien i kælderen/fyrrummet?

energioptimering kælderen

Energibesparelse i kælderen og fyrrummet

Kælderen/fyrrummet er hjertet i din boligs vand- og varmesystem. Og derfor et sted, du bør holde et vågent øje med, hvis du ikke ønsker at bruge unødige kroner. Det kan nemlig hurtigt løbe op. Selv en uskyldigt udseende cirkulationspumpe kan dække over et væsentligt bidrag til elregningen. 

Derfor er cirkulationspumpen også et godt sted at sætte ind, hvis du ønsker at spare på energien i kælderen eller fyrrummet. Har du en gammel cirkulationspumpe, kan det hurtigt løbe op i mange tusind kroners besparelse, hvis du udskifter den med en ny. Man kan i dag få mange forskellige cirkulationspumper, men kontakter du din lokale VVS installatør, kan du få hjælp til, hvilken der vil passe bedst til din bolig - og det er naturligvis helt uforpligtende at få et tilbud.

Ligesom det er gældende i det meste af hjemmet, kan du også opnå en stor energibesparelse i kælderen ved at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt. I dag er gasfyr lavet langt mere energieffektive, og du kan derfor spare en masse energi og dermed penge ved at skifte til et nyt. Udgifterne er hurtigt tjent ind igen. Du kan også vælge at skifte dit gamle gasfyr ud med en varmepumpe i stedet. Det er en lidt større investering end et gasfyr, men du vil også komme til at få en endnu større energibesparelse i din kælder - og i resten af huset.

Se filmen og bliv klogere på, hvad du bør tjekke i kælderen eller fyrrummet, og dermed hvordan du kan opnå en energibesparelse.


Hvor meget kan jeg spare?

Med VVS Mesters energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne i din kælder/fyrrum. Følg linket og find ud af, hvor mange penge du kan spare ved at lave energibesparelser.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare i kælderen/fyrrummet