icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Køkkenvaske og tilbehør

En køkkenvask er en stor og synlig del af køkkenet, og derfor er der store krav til funktionaliteten og designet. Hos os finder du et stort udvalg af køkkenvaske, så du finder lige den, der matcher dit behov. Husk at du med et enkelt klik ved kassen kan få din lokale VVS Mester til at levere og installere det for dig.

Køkkenvaske og tilbehør

Går du op i, at dit køkken skal være et rum, du kan lide at opholde dig i, og som du med glæde inviterer vennerne på middag i, så er det vigtigt, at rummet er indrettet præcis, som du gerne vil have det. Alting spiller en rolle, lige fra belysningen til placering af hårde hvidevarer og alt derimellem. De forskellige funktioner betyder naturligvis meget, men designet og det æstetiske har mindst lige så stor betydning. I køkkenet bruger du rigtig mange timer, og derfor er det vigtigt, at rummet er harmonisk og indbydende – som du bedst kan lide det. En køkkenvask er en stor og synlig del af køkkenet, og derfor er der især her store krav til både funktionaliteten og designet. Hos os finder du et stort udvalg af køkkenvaske der matcher dit behov.

Køkkenvaske med mange muligheder

Køkkenvasken er en væsentlig del af dit køkken, og de fleste stiller derfor store krav til funktionaliteten, da vasken er central for arbejdet med madlavningen og oprydningen. Udvalget af køkkenvaske er enormt, og der er absolut noget for enhver smag og pengepung. Søger du derfor efter en klassisk og billig køkkenvask, så kan du også finde det hos VVS Mester. Alle de førende producenter af køkkenvaske er i vores webshop, og du finder dem både i stål og i sort, ligesom du finder både firkantede køkkenvaske, runde køkkenvaske og køkkenvaske med dobbeltvask og opdeling.

Inden du vælger din køkkenvask, skal du overveje, hvilken størrelse du har brug for, alt efter, hvad der er plads til i dit køkken. En dobbelt køkkenvask har typisk en stor og lille vask. Fordelen herved er, at du fx kan bruge den ene vask til at rense grønsager, imens du bruger den anden til opvask. Så undgår du at blande madvarer med sæbe, og omvendt kommer der heller ikke jord fra grønsagerne over i din opvask. Langt de fleste køkkenvaske i dag er af stål, da det både er flot og praktisk på samme tid. Går du dog efter en bestemt stil, så kan det være du skal kigge efter en vask i porcelæn eller i carbon sort.

Kun godkendte produkter fra førende leverandører

Hos VVS Mester sælger vi udelukkende produkter fra førende leverandører, og det er din garanti for, at du altid får godkendte VVS-artikler af høj kvalitet. Når det kommer til monteringen af din køkkenvask, så er det et kapitel for sig. En køkkenvask kan monteres med underlimning, planlimning eller nedfældning i bordpladen. Ved underlimning monteres vasken under bordpladen, imens planlimning betyder, at køkkenvasken monteres i en udfasning i hullet til vasken, så den ligger helt plan med bordpladen. Endelig er der nedfældning, hvor vaskens kant limes fast oven på køkkenbordet. Sidstnævnte kan du godt udføre selv, hvis du er meget omhyggelig med at skære hullet i den rette størrelse. Planlimning og underlimning skal udføres af fagfolk for at opnå et tilfredsstillende resultat. Hos VVS Mester har vi køkkenvaske fra Franke og Intra Juvel, som vi mener er nogle af de bedste på markedet. Her får du en kvalitet og holdbarhed der gør, at du kan være sikker på en smuk og funktionsdygtig køkkenvask i årtier fremover. Skal du bruge hele pakken for at installere din nye vask, så se vores udvalg af køkkenvandlåse og afløb, der er en absolut nødvendighed.

Slå dig løs på VVS Mesters webshop

Find din nye vask hos os. Vi har et stort udvalg af både køkkenvaske og bryggersvaske i stål, så undersøg de mange modeller og bestil online, så leverer vi direkte til døren. Du vælger selv, hvorvidt du vil have hjælp til montering og installering af de varer, du køber, eller om du selv kan stå for det. Få din lokale VVS Mester til at hjælpe dig ved blot et enkelt klik, inden du afslutter din ordre. Vores kæde af autoriserede installatører har mange års erfaring inden for sanitære løsninger, og du kan derfor være sikker på at modtage gode produkter og god service, når du handler hos os.