icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Køkkenarmaturer

Et køkkenarmatur har mange funktioner og er en synlig del af indretningen. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket et man vælger. Vi har samlet et stort udvalg fra de førende producenter, så du kan finde lige det, der passer til dig og din bolig. Husk at din lokale VVS Mester altid er med i kurven. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om installation og montering af dit køkkenarmatur.

Hvilket køkkenarmatur skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge det perfekte køkkenarmatur. Men først må du gøre op med dig selv, hvilke krav du har. Skal det være berøringsfrit, så det ikke bliver beskidt af snavsede fingre? Skal det kunne producere kogende vand? Skal det kunne levere drikkeklart, iskoldt vand på få sekunder? Det er alt sammen op til dig. Nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige køkkenarmaturer.

Køkkenarmaturer med forskellige greb

Når du skal købe køkkenarmatur skal du tage stilling, om du ønsker ét eller to greb. På et 1-grebs køkkenarmatur styrer du både koldt og varmt vand fra samme greb, mens du ved et 2-grebs køkkenarmatur har et greb til hhv. det kolde og det varme vand. Så har du lidt plads i køkkenet er det værd at overveje et armatur med 1-greb, da det syner mindre end et armatur med to greb. Du kan naturligvis også vælge et køkkenarmatur uden greb. Læs om fordelene nedenfor.


Find køkkenarmaturer med greb
køkkenarmatur
køkkenarmatur

Berøringsfrit køkkenarmatur - ungå skidt og spildvand

Et berøringsfrit armatur eller et armatur med EasyTouch er specielt smart til dig, der har små børn i hjemmet, eller som bare er utrolig dårlig til at huske at slukke vandet. Du undgår, at armaturet bliver snavset af beskidte hænder, samtidig med at du sikrer dig at vandet slukker, når det ikke længere bliver brugt. Noget der nemt kan blive glemt. Du kan altså både spare på rengøringen og vandregningen med et berøringsfrit armatur.


Find berøringsfri armaturer

Kogende vand direkte fra hanen

Er du te-drikker? Elsker du dampede grøntsager? Eller bruger du bare generelt meget varmt vand? Så er et køkkenarmatur med kogefunktion et oplagt valg for dig. Armaturet leverer kogende vand på få sekunder, og du slipper på den måde for at skulle vente. Nemt og bekvemt. Du kan naturligvis stadig tappe helt almineligt, koldt vand fra hanen, ligesom køkkenarmaturet sikrer, at du ikke brænder dig på hanen. De smarte vandhaner med koge-funktion finder du i mærket GROHE Red.


Læs mere her
køkkenarmatur
køkkenarmatur

Iskoldt, drikkeklart vand - med eller uden brus

Det kan være svært at huske at drikke vand i hverdagen, men det er både nødvendigt og sundt for kroppen at gøre det. Vælger du et køkkenarmatur med filterfunktion kan du få iskoldt, drikkeklart vand direkte fra hanen, hvilket gør det meget nemmere for dig at huske at drikke vand. Du vælger selv, om det skal være med eller uden brus. Derudover sparer du også mange liter vand, når det ikke længere er nødvendigt at lade vandet løbe længe for at få det ordentligt koldt. Drømmer du om iskoldt vand, så tag et kig på GROHE Blue køkkenarmaturerne.


Læs mere her

køkkenarmatur med udtræk, høj eller lav tud?

Har du en stor køkkenvask eller et stort område, der skal kunne vaskes er det oplagt at vælge et køkkenarmatur med udtræk, da det gør det meget nemmere for dig. Ligeledes gør et køkkenarmatur med udtræk eller høj tud det nemmere at fylde store gryder, baljer eller andet med høj kant. Dette kan du dermed med fordel have i tankerne, når du skal vælge, om dit køkkenarmatur skal være med eller uden udtræk, og om det skal være med høj eller almindelig tud.


Find armaturer med udtræk
køkkenarmatur

Køkkenarmaturer

Her på siden finder du vores udvalg af køkkenarmaturer. Et køkkenarmatur har mange funktioner og er en synlig del af indretningen. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket armatur du vælger. Eftersom køkkenet er et rum vi sjældent laver om på, er det vigtigt, at der bliver truffet beslutninger, som du vil være tilfreds med de næste mange år, både æstetisk og praktisk.

Vi har samlet et varieret udvalg fra de førende producenter på området, så du kan finde netop det, der passer til dig og din bolig. Og hos os er din lokale VVS Mester altid med i kurven, så det er nemt og bekvemt for dig at få installeret dit nye køkkenarmatur.

Den helt rette køkkenvandhane

Uanset hvordan du indretter dit køkken, vil køkkenarmaturet altid være en væsentlig og synlig del af indretningen. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at finde det armatur, der opfylder dine krav og behov om funktion, og som samtidig matcher køkkenets designstil og din personlige smag. Udover at have de rigtige funktioner og et flot design, så skal vandhanen også være robust og rengøringsvenlig. Den vil nemlig blive brugt intensivt i hele sin levetid og skal derfor kunne klare mosten i et travlt køkken.

Køkkenarmaturer til ethvert behov

Vores udvalg af vandhaner til køkkenet er stort, og der er derfor en række ting, du skal tage stilling til, inden du træffer dit endelig valg. Hvor højt skal dit køkkenarmatur eksempelvis være? Skal det være med eller uden svingtud, med et eller to greb, berøringsfrit, eller med udtræk? Der findes mange forskellige typer af armaturer, og der er stor forskel på de forskellige slags. Budget er selvfølgelig også en faktor og det er klart, at jo flere funktioner det har, desto mere koster det. Men måske er der funktioner, du slet ikke har tænkt på kunne være en hjælp i hverdagen. Du kan eksempelvis få køkkenarmaturer med et meget praktisk udtræk, så du nemt kan komme rundt i hjørnerne af køkkenvasken med vandstrålen.

Mulighederne er mange men du skal blot lade dig inspirere af de mange flotte armaturer vi tilbyder, og så bestille det, du falder for. Med ganske få klik har bestilt, og du skal derfor ikke gøre andet end at vente på, at din nye vandhane bliver leveret til døren.

Kun anerkendte brands

Når du handler hos os, er du garanteret kvalitetsprodukter uanset hvad du er på jagt efter. Vi har alt til køkken og bad. Vores sortiment spænder utrolig bredt, og er det badeværelsets tur næste gang, så finder du både toiletter, brusesystemer og et væld af andre produkter hos VVS Mester. Vi fører alle de populære brands og bestiller du i dag, så vil du hurtigt modtage dine varer. Din lokale VVS Mester medbringer dem nemlig, når han kommer og installerer varen. Nemt og bekvemt.