icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Mester klarer installationerne til en fast pris

Vi har gjort det nemt for dig. Det betyder, at du kan få installation af dine VVS produkter til en fast installationspris. 

Du skal blot vælge standard installation og tilføje din lokale VVS Mester til indkøbskurven, når du handler. 

Så bliver det ikke nemmere!

Fast pris på installation, når du køber VVS produkter

Nu kan du få din lokale VVS Mester med i kurven, når du køber online på VVSmester.dk. Uanset om du køber armatur, håndvask, toilet eller noget helt fjerde, så sørger vi for installation til en fast pris.

Du vælger selv, om du vil have en installation med i kurven. Du kan se prisen med det samme, så der er ingen overraskelser, og du slipper for at skulle i gang med at indhente tilbud. Det gør det endnu lettere for dig, da du kan klare det hele på én gang med et enkelt klik. 

Vi er en landsdækkende kæde med autoriserede VVS installatører - det sikrer dig tryghed, sikkerhed og garanti for kvalitet. Så du kan være helt tryg og overlade det til os.

Nem installation af dine varer

Hos VVS Mester sætter vi stor pris på vores kunder, og vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at handle i vores webshop. Derfor kan du altid tage en VVS Mester med i kurven, når du køber produkter, så du bliver fri for selv at skulle stå med ansvaret for installationen. 

Det er nemt og bekvemt at få installationen med i kurven:

Vælg produkt

Vælg installation og få fri fragt

Bliv kontaktet for aftale om tidspunkt for installation (inden for 3 hverdage)

Installation gennemføres inkl. følgende:

  • afmontering af det eksisterende 
  • montering af dine nye varer
  • funktions- og slutkontrol (så vi er sikker på, at det virker)
  • oprydning
  • bortskaffelse af dit gamle toilet, håndvask armatur etc. (hvis du ønsker det)

Det siger kunderne om installation

testimonial installation
testimonial installation

Find din lokale VVS Mester

Vil du vide mere om VVS installation?

Hos VVS Mester er vi glade for at kunne tilbyde installation og montering som en fast del af vores services her på siden. Vi ved nemlig, at mange af vores varer og produkter kræver grundig installation, og er du ikke selv en haj til dette, så vil det være en fordel for dig at få en af vores VVS-installatører til at hjælpe dig. 

Ikke nok med at det kan være svært selv at stå for installeringen af visse sanitære løsninger, så er der altså også bestemte ting, du altid bør få en professionel til at se på uanset, hvor god du selv plejer at være til at installere og montere i dit hjem.

Får du en VVS-installatør til at installere dine købte produkter for dig, så kan du være sikker på, at dine varer bliver behandlet korrekt uden sikkerhedsmæssige risici og uden, at der senere hen opstår problemer pga. forkert installation.

Overvejer du at få en autoriseret VVS-installatør til at klare opgaven for dig, så skal du blot klikke ham med i kurven, inden du afslutter dit køb. Det bliver ikke meget nemmere. 

Nem installering af dine varer

Her hos os sætter vi stor pris på vores kunder, og vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt at handle i vores webshop. Derfor kan du altid tilkøbe en VVS-installatør til at installere dine købte produkter, så du bliver fri for selv at skulle stå med ansvaret. Følgende er en opremsning af de kategorier, hvor vi tilbyder en fast installationspris, som du kan læse nærmere om, når du køber produktet:

Som du kan se, kan du altså via VVS Mester få en autoriseret installatør til at håndtere mange forskellige typer produkter. Og hermed kan du være sikker på, at alting bliver gjort med præcision, så der ikke senere opstår komplikationer pga. forkert håndtering. På de øvrige kategorier på vores side, som ikke er listet ovenfor, kan vi ikke give nogen fast installationspris, og du skal derfor vinge af for at få lavet et tilbud på installationen. Uanset hvilken vare du vælger at investere i på vores webshop, så er du i gode hænder hos os.

Vi kan oven i købet levere dine varer i løbet af få dage, og vælger du vores løsning med installation, så sparer du fragtprisen, da vores VVS-installatør tager dine varer under armen, når han kommer ud til dig. Har du yderligere spørgsmål til vores installationstilbud, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.