icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Håndvaske

En håndvask fås i mange forskellige former, højder og kvaliteter. Det er vigtigt, at du får valgt en håndvask, der passer til resten af badeværelsets design, og som samtidig er praktisk og nem at rengøre. I vores udvalg er alle håndvaske af høj kvalitet; desuden har vi både håndvaske til vægmontering og håndvaske til montering i eller på bordpladen. Og du behøver ikke at bekymre dig om installation. Hos vvsmester.dk er din lokale VVS Mester altid med i kurven.

Hvilken håndvaskvask skal jeg vælge?

Håndvaske med afrundet kant

Denne vask er blandt de helt klassiske håndvaske. Den bruges ofte på små badeværelser, hvor pladsen er trang, og der ikke er plads til et badeværelsesmøbel med bordplade. Håndvasken med afrundet kant fungerer altså helt for sig selv.


Find dem her
håndvask
håndvask

Firkantede håndvaske

Den firkantede håndvask er ligesom vasken med afrundet kant en helt klassisk håndvask til det mindre badeværelse. Mange af modellerne kan bruges for sig selv, uden at den skal monteres i en bordplade. I kategorien ’Firkantede håndvaske’ finder du dog også både firkantede fritstående vaske og firkantede vaske til nedfældning.


Find dem her

Håndvaske til underlimning

En håndvask til underliming er en vask, der bliver integreret I bordpladen. Resultatet er en flot overgang mellem vasken og bordpladen, der ikke kun giver et pænt helhedsindtryk, men som også letter rengøringen, da skidt og snavs ikke kan sætte sig i kanterne.


Kontakt VVS Mester for tilbud
håndvask
håndvask

Fritstående håndvaske

Bowle håndvask, fritstående håndvask, bordstående håndvask… Kært barn har mange navne. Denne vak er en moderne håndvask i et unikt og lækkert design. Fritstående håndvaske kan fås i mange forskellige modeller; både firkantede, runde og ovale håndvaske, ligesom du kan finde dem i både høje og lave modeller.


Kontakt VVS Mester for tilbud

Håndvaske til nedfældning

Håndvaske til nedfældning sættes ligesom håndvaske til underliming ned i bordpladen. Den afgørende forskel er imidlertid, at vaske til nedfældning lægger sig oven på bordpladen, da den har en kant på omkring 5-10 centimeter.


håndvask

Det er her, du finder din nye håndvask

Når du skal renovere dit badeværelse eller bygge noget helt nyt, så er der rigtig mange beslutninger, der skal træffes. Overvejelser om din nye håndvask er ingen undtagelse. En håndvask fås i mange forskellige former, højder og kvaliteter. Det er vigtigt, at du får valgt en håndvask, der passer til resten af badeværelsets design, og som samtidig er praktisk og nem at rengøre. I vores udvalg her på siden er alle håndvaske af høj kvalitet. Desuden har vi både håndvaske til vægmontering og håndvaske til montering i eller på bordpladen. Og installation af håndvask skal du ikke bekymre dig om. Når du bestiller en håndvask hos VVS Mester er din lokale VVS Mester altid med i kurven.

Find din nye håndvask lige her

Udvalget af håndvaske til badeværelset hos os er kvalitetsbaseret. Vi har små håndvaske til det lille gæstetoilet og større håndvaske til badeværelset med mere plads. Du finder håndvaske til vægmontering, montering i eller på bordplade og dobbeltvaske. Giv dig derfor god tid til at se de mange modeller igennem for at danne dig et overblik over stilen, prisen og kvaliteten. Du går sikkert højt op i, hvordan din nye badeværelsesvask skal se ud, og det er absolut også en væsentlig del, da vasken spiller en meget central rolle på badeværelset. Men der er naturligvis også praktiske hensyn at tage, for eksempel vaskens størrelse.? De seneste år har det været meget populært at placere badeværelsesvasken oven på vasken. Det giver et eksklusivt look. Men den traditionelle og klassiske metode med at nedfælde eller underlime vasken i bordpladen er stadig meget udbredt, da det er en smule mere praktisk og rengøringsvenligt. Der er naturligvis praktiske hensyn at tage – for eksempel vaskens størrelse – men også designet spiller en stor rolle. Ønsker du firkantet minimalisme eller måske snarere en blødere og mere romantisk stil? De senere år har det været populært at placere badeværelsesvaske oven på bordpladen – det giver et eksklusivt look. Men den traditionelle metode med at nedfælde eller underlime vasken i bordpladen er stadig udbredt – det kan også være flot, og så er det måske en anelse mere rengøringsvenligt.

Håndvaske til badeværelset

Hos VVS Mester består vores udvalg af håndvaske til badeværelset både af dem med afrundet kant, firkantede, fritstående vaske, dobbelthåndvaske og i rustfrit stål. Der er altså nok at vælge imellem, når først du dykker ned i vores udvalg. Når du har besluttet dig for, hvilken håndvask, der passer din stil og dit behov bedst, så glem ikke at finde et passende armatur. Er der masser af kvadratmeter på badeværelset og er i en stor familie, så vil det absolut være en fordel med en dobbelt håndvask. Så kan I være flere omkring vasken på samme tid og på denne måde hurtigere få tingene overstået i en travl hverdag. En dobbelt håndvask kan samtidig give et luksuriøst udtryk til badeværelset, så selvom det først og fremmest er en praktisk løsning, så er det også en flot og lækker løsning.

Køb hos VVS Mester

Vi har arbejdet med VVS-artikler i årtier og vi ved, hvilke krav der stilles til kvalitet, design og holdbarhed. Vores store viden kommer dig dermed til gode, så du altid kan være sikker på at få kvalitet, når du handler hos os. Hele vores udvalg er tilgængeligt for dig i webshoppen, så du i fred og ro kan danne dig et overblik over de mange muligheder, vi tilbyder. Finder du ikke det, du leder efter, kan du altid tage kontakt til din lokale VVS Mester, der kan hjælpe dig med at finde det, du søger. Når du har truffet dit valg, skal du blot bestille og betale med få klik, og så er din nye badeværelsesvask på vej til dig. Opstår der undervejs i din søgen spørgsmål angående vores produkter, fragt- eller leveringsbetingelser, så kan du altid henvende dig til vores kundeservice. Installationen af vasken skal du ikek bekymre dig om. Hos VVS Mester er din lokale VVS installatør altid med i kurven, så du ikke skal tæke på installation.