icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Håndvaskarmaturer

Armaturet på badeværelset skal helst være både funktionelt, flot og nemt at rengøre. Vi har samlet et overblik over de førende producenter og deres populære produkter bl.a. 1- og 2-grebs armaturer, berøringsfri armaturer og håndvaskearmaturer til indbygning. Husk at din lokale VVS Mester kan hjælpe med levering og installation af alle vores varer.

Håndvaskarmaturer

Skab de smukkeste rammer omkring dit badeværelse ved at investere i kvalitetsprodukter, der holder sig pæne og anvendelige i mange år. Når det kommer til rum som badeværelse og køkken, så kan det nemlig godt betale sig at bruge god tid på at finde de helt rette ting. På samme måde kan det betale sig at vælge nogle gode materialer, for selvom de måske også koster lidt mere end gennemsnittet, så får du også en væsentlig længere levetid på dine produkter. Her på siden finder du vores udvalg af håndvaskarmaturer. Armaturet på badeværelset skal helst være både funktionelt, flot og samtidig være nem at rengøre. Her har vi samlet et godt overblik over de førende producenter og deres populære produkter. Du finder både 1-grebs håndvaskarmatur og 2-grebs armaturer, berøringsfri armaturer og håndvaskarmaturer til indbygning.

Find en flot vandhane til dit badeværelse her

Hos VVS Mester finder du håndvaskarmaturer for enhver smag. Vores brede udvalg byder på mange forskellige designs, funktionaliteter og prisniveauer. Men inden du beslutter dig, skal du gøre dig nogle overvejelser. Hvor mange greb skal vandhanen have? Hvilken højde vil passe bedst til håndvasken? Og skal det leveres med eller uden bundventil? De traditionelle modeller monteres på selve håndvasken, imens nyere og mere moderne løsninger tilbyder, at armaturet bliver indbygget i væggen over vasken. Dette er en stilfuld og minimalistisk løsning, som bliver mere og mere udbredt. En også mere populær løsning er det berøringsfri armatur. Du kender det allerede fra lufthavne og andre offentlige steder, hvor hygiejnen vægtes højt. Det smarte her er, at vandhanen selv åbner for vandet og lader det løbe ud, så snart den sanser dine hænder i nærheden. Hermed lukker den altså igen for vandet, når du fjerne dine hænder. Dette resulterer i, at du ikke behøver røre ved armaturet, og det forbliver derved rent og hygiejnisk, og med knap så mange bakterier som ved en almindelig vandhane, som du skal røre ved. En anden stor og væsentlig fordel er, at du sparer meget mere vand end ellers. Vandet løbet nemlig kun, når det bliver brugt, og på et år kommer du faktisk til at spare rigtig mange liter. Beregninger viser, at du faktisk kan spare hele 50% på vandforbruget ved at bruge et berøringsfrit armatur. Til sidst er det naturligvis værd at nævne, at det også er en smuk og elegant løsning.

Stort udvalg af VVS-artikler

Hos VVS Mester har vi nøje udvalgt alle vores produkter, så du er garanteret produkter af den bedst mulige kvalitet. Alle vores installatører har mange års erfaring, som de har anvendt i produktudvælgelsen. Det er samtidig din garanti for, at produkterne er blandt de bedste på markedet og kommer fra førende brands. Vores kæde består af cirka 60 autoriserede installatører, som prioriterer kvalitetsprodukter og en fremragende service. Derfor kan du trygt bestille her fra vores side, og din lokale VVS Mester hjælper også glædeligt med monteringen. Kigger du rundt her på siden vil det gå op for dig, at vi virkelig har fokuseret på at give dig en lækker og overskuelig hjemmeside, hvorfra du nemt og hurtigt kan finde de ting du mangler. Derudover har vi også billig fragt på alle vores produkter, og vi leverer dem direkte til din dør. Nemmere bliver det ikke.