icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Håndklædetørrere

Til dit luksuriøse badeværelse skal du overveje en håndklædetørrer. Det giver dig både en større følelse af velvære, når du kan tage et lunt håndklæde efter badet. Samtidig er de flotte at se på og findes hos VVS Mester i mange designs, så det er let at finde en håndklædetørrer, der passer netop dit behov. Du kan få hjælp til installation af vores håndklædetørrere af din lokale VVS Mester ved nemt at vælge det til i købsprocessen.

Håndklædetørrere

I bestræbelsen på at skabe et lækkert badeværelse, er der rigtig mange ting, der spiller en rolle. Skal du indrette et helt nyt badeværelse bør du derfor gøre dig nogle grundige overvejelser omkring valget af materialer, da de for det første gerne skulle holde i mange år, men også gerne må være flotte og bidrage til noget æstetisk på badeværelset. Der er altså et praktisk og designmæssigt aspekt, når du vælger dine nye sanitære løsninger. Til dit luksuriøse badeværelse bør du overveje en håndklædetørrer. Det giver dig en følelse af velvære, når du kan tage et blødt og lunt håndklæde efter badet, og samtidig er det en flot løsning til opbevaring af dit håndklæde. Derudover har den også en indflydelse på klimaet i dit badeværelse, da den er med til at varme ikke kun dine håndklæder, men faktisk hele rummet. Hos VVS Mester findes de i mange forskellige designs, så det er let at finde en håndklædetørrer, som passer til dit badeværelse og behov. Glem ikke, at du også kan bruge den i andre rum end blot badeværelset. Forestil dig fx at komme hjem efter en dag i sneen med børnene, hvor alt overtøj er vådt. Hæng tøjet på håndklædetørreren, som er placeret i entreen/bryggerset, og i løbet af kort tid er både handsker, tørklæder og regnbukser blevet tørre.

Høj kvalitet til både store og små familier

Vores håndklædetørrere fås i flere forskellige slags. Du kan få dem i en klassisk hvid, rustfrit stål med både matbørstet eller højglanspoleret overflade, eller i krom. De fås alle i forskellige udformninger og størrelser, og du skal derfor tage hensyn til, hvor på badeværelset den skal være, samt hvor mange håndklæder, der skal kunne hænge på den. Den skal typisk monteres direkte på væggen, og så skal den hænge relativt højt, så håndklæderne ikke rammer jorden, når de hænger derpå. En håndklædevarmer er en fordelagtig løsning uanset om du er alene, eller har en mindre eller større familie. Det er en luksus altid at have adgang til lune håndklæder, og er i mange i familien kan det næsten også være en nødvendighed, hvis alle håndklæder skal nå at blive tørre til næste gang, de skal bruges.

Stort udvalg af håndklædetørrere

Du kan både få håndklædetørrere, der er tilsluttet el- eller fjernvarme. Den mest anvendte er tilsluttet central- eller fjernvarme. Men det er også muligt at få nogen, der er tilknyttet el-nettet med en el-patron. Det er faktisk også muligt at ombygge en håndklædetørrer, som normalvist er tilknyttet fjernvarmenettet, til at kunne bruge el ved at tilkøbe en el-patron. Dette giver god mening i sommerhalvåret, hvor du typisk har slukket for fjernvarmen i flere måneder ad gangen. En håndklædetørrer med termostat kunne også være en mulighed til dig, der gerne selv vil regulere varmen – om du helst vil have varme eller blot lune håndklæder. Yderligere kan du også få en model med timer, som automatisk tænder og slukker inden og efter du skal bruge dit håndklæde. Således kan du benytte dem med god samvittighed idet du også sparer penge på din elregning.

Indret dit badeværelse med VVS Mester

Alle produkter på vores shop er nøje udvalgt af vores kompetente fagfolk, hvilket er din garanti for produkter i høj kvalitet. Vores kæde er en sammenslutning af cirka 60 installatører med mange års erfaring, som alle har fokus på, at du som kunde får de bedste produkter og den bedste service, hvad end du besøger vores webshop eller vores autoriserede forhandlere. Du får dine produkter leveret direkte til din dør, og har du brug for hjælp til installering og montering, så kan du købe en installatør med, ved blot at klikke ham ned i indkøbskurven, inden du går til den endelige bestilling. Mangler du andre ting til dit badeværelse, så kan du roligt gå på udkig her hos VVS Mester, hvor vi har det ene populære brand efter det andet.