icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Gulvafløb & Riste 

Der er flere muligheder for at undgå den firkantede, traditionelle afløbsrist midt i din bruseniche. Nu kan vælge forskellige designs på gulvafløb, der løber langs væggen og dermed ikke generer dig, når du tager bad. Husk at du altid kan få hjælp til monteringen af din afløbsrende eller andet badeværelsesinteriør af din lokale VVS Mester blot via et enkelt klik i købsflowet.

Husk! Gulvafløb skal installeres af en autoriseret VVS Mester. Du kan finde din lokale VVS Mester her.

Populære gulvafløb & riste

Gulvafløb og riste

Hvis du skal i gang med at renovere dit badeværelse eller bygge det helt fra nyt, så gælder det om at være omhyggelig, når du vælger de sanitære løsninger. Et badeværelse er nemlig ikke et rum, vi laver om på særlig tit, og derfor skal du selvfølgelige være sikker på, at du får valgt de helt rette produkter. Til bruseren skal vælges et afløb og en rist, og der er flere muligheder for at undgå den firkantede og kedelige afløbsrist midt i din bruseniche. I dag findes nemlig nogle meget moderne og æstetiske designløsninger som løber langs væggen, hvilket giver dig en helstøbt og diskret løsning, der ikke generer dig i bruseren.

Gulvafløb til badeværelse

Her på siden har vi samlet afløbsriste og gulvafløb i mange former og designs, så vi har helt sikkert et produkt, der matcher dit badeværelse. Inden for de seneste år er det blevet meget populært med de lange gulvafløb langs væggen i gulvet i brusekabinen. På den måde opnår du et flot og lækkert design samtidig med en meget effektiv vandafledning i dit bad. De lange afløbsriste kan fås i mange stilrene designs, så du kan sætte et personligt præg på dit badeværelse. Ofte installeres et gulvafløb i forbindelse med renovering af badeværelset, da det er en større opgave at få klinker, afløb og kanter til at passe sammen.

Mange muligheder – én samlet løsning

Hvis du skal have én samlet løsning i brusenichen, så skal du både have rist, ramme, udløbshus og armatur. Med ufatteligt mange kombinationsmuligheder kan det virke uoverskueligt. Derfor har vi lavet en guide, så du nemt kan sammensætte en samlet pakke fra Unidrain, som du finder her. Så kan du nemt finde præcis de produkter du har brug for, uanset dine behov. Det er nemt at klikke sig frem til  

I vores brede sortiment har vi elegante løsninger fra Advantix, Waterline, Cleanline, Showerdrain og Unidrain. Inden du bestiller, skal du tage dig god tid til at bestemme dig for hvilket produkt, der lever op til dine behov og krav - praktiske såvel som æstetiske. Ved VVS Mester forhandler vi udelukkende de bedste og mest pålidelige produkter på markedet, det betyder at du er sikker på en højkvalitets afløbsløsning med en lang levetid og i et elegant design, uanset hvilken producent du vælger.

Kun de bedste produkter fra VVS Mester

I vores onlineshop finder du VVS-artikler, nøje udvalgt af vores dygtige fagfolk, autoriserede installatører, som i fællesskab udvælger de bedste produkter til dig. Det er også din sikkerhed for, at produkterne er af høj kvalitet. I vores udvalg finder du badeværelsesmøbler, håndvaske, badekar og alt derimellem. Men vi har også et stort sortiment af ting til dit køkken, og alt sammen kommer fra topkvalitetsbrands. Leder du efter en smuk og moderne løsning til din brusekabine, så kan det umuligt gå galt med vores lange afløb og riste her på siden. Skal du indrette en ny brusekabine, kan det være du også får noget ud af at kigge forbi vores udvalg af bruseafskærmning. Her finder du blandt andet brusevægge og svingdøre, der stilmæssigt går godt i spænd med et moderne gulvafløb. Hos VVS Mester er mulighederne nærmest uendelige.

Nem og overskuelig handel

Vores VVS Mester-kæde udgøres af cirka 60 autoriserede installatører, der sammen har udvalgt kun de bedste produkter, som alle er godkendt af fagfolk. Vi er meget stolte af vores webshop, som giver et nemt og overskueligt overblik over udvalget. Du kan både finde masser af inspiration og samtidig forelske dig i skønne produkter. Alle varer er kun få klik væk fra at lande foran din hoveddør. Vi leverer direkte til din dør få dage, efter at vi har modtaget din ordre. Hvis du har brug for hjælp til installationen af dit nye VVS produkt, kan du ved VVS Mester vælge at få dit produkt installeret af din lokale VVS Mester til en fast installationspris, så er du sikker på en hurtig, professionel og sikker installation.