icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

gode råd om varme 

En stadig større del af vores indkomst går til varme og elektricitet

Ifølge Danmarks Statistik bruger vi i dag næsten en tredjedel af vores indkomst på husleje, varme og elektricitet. For nogle år siden var det godt en fjerdedel.

Din VVS Mester kan sikre, at varmesystemet er toptrimmet, og vi kan hjælpe dig med yderligere besparelser. F.eks. kan en udskiftning af de gamle termostater barbere op til 23% af varmeregningen. Og en ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% af elforbruget i forhold til en ældre model.

Lad os hjælpe dig med at finde besparelserne.

Automatisk varmestyring nedsætter energiforbruget

De nye termostater fra Danfoss nedsætter elforbruget med op til 23%. Men ikke nok med det. På det centrale betjeningspanel kan du styre både dag- og nattemperatur i alle rum. Skal du f.eks. på ferie, giver du bare panelet besked om, at du er væk, så sænkes temperaturen automatisk og hæves igen, når du kommer hjem.

automatisk varmestyring

En ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% på elforbruget

Der ligger en stor energibesparelse i at udskifte en gammel cirkulationspumpe med en ny, der er A-mærket. F.eks. sparer den nye Grundfos ALPHA3 op til 80% på elforbruget sammenlignet med markedsgennemsnittet for D-mærkede pumper. ALPHA3-cirkulationspumpen er da også blevet tildelt prisen ”Bedste energibesparende cirkulationspumpe” af EU-projektet Energy+ Pumps.

Spar på energien med en ny cirkulationspumpe

Få et bedre indeklima. Plus en bedre varmeøkonomi

Et ventilationsanlæg kan fås med varmegenvinding. Det betyder, at du sparer på varmen, samtidig med at du får frisk luft ind i boligen.

Systemet fungerer ved, at den "brugte" luft bruges til at opvarme den friske luft. Helt op til 90% af varmen kan genvindes, og det er noget, der kan mærkes på varmeregningen.

få et bedre indeklima

Ventilationen kører kun, når der er brug for den

Hvis luftfugtigheden styrer ventilationen, er det muligt at spare energi, uden at det går ud over kvaliteten af indeklimaet. Undersøgelser har vist, at det er muligt at sænke ventilationsraten med 20-30% uden at forringe luftkvaliteten.

Hos VVS Mester prioriterer vi både indeklima og energioptimering højt. Har du spørgsmål til ventilation eller indeklima, er vi klar til at give dig rådgivning på området.

spar energi med ventilationen

Find flere gode råd om...