icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

gode råd om indeklima

Et godt indeklima kommer ikke af sig selv

Tung luft fra bad og madlavning. Mikroskopiske partikler fra stearinlys. Gasser fra boligtekstiler og rengøringsmidler… Alle sammen forhold, der forringer kvaliteten af indeklimaet - især hvis du bor i en velisoleret bolig.

Vi er eksperter i ventilationssystemer og varmegenvinding. Så tag os med på råd om, hvordan du får et sundt og energioptimeret indeklima.

Et bedre indklima - også for allergikere

1,5 millioner danskere har astma eller allergi. Støv, dårlig udluftning og pollen er med til at gøre hverdagen ubehagelig for allergikere.

Et ventilationsanlæg giver et bedre indeklima end det, du kan opnå ved almindelig udluftning. Du kan også få monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra den luft, som blæses ind i huset.

bedre indeklima for allergikere

Hovedpine og træthed kan skyldes dårligt indeklima

Dug på vinduerne er tegn på dårligt indeklima, og det påvirker dem, der bor i huset. Dårligt indeklima kan give søvnproblemer, hovedpine og koncentrationsbesvær. I værste fald kan det være medvirkende årsag til astma og allergi. Et ventilationsanlæg kan være med til at afhjælpe problemerne.

Hovedpine og træthed

Få et bedre indeklima. Plus en bedre varmeøkonomi

Et ventilationsanlæg kan fås med varmegenvinding. Det betyder, at du sparer på varmen, samtidig med at du får frisk luft ind i boligen.

Systemet fungerer ved, at den "brugte" luft bruges til at opvarme den friske luft. Helt op til 90% af varmen kan genvindes, og det er noget, der kan mærkes på varmeregningen.

få et bedre indeklima

Ventilationen kører kun, når der er brug for den

Hvis luftfugtigheden styrer ventilationen, er det muligt at spare energi, uden at det går ud over kvaliteten af indeklimaet. Undersøgelser har vist, at det er muligt at sænke ventilationsraten med 20-30% uden at forringe luftkvaliteten.

Hos VVS Mester prioriterer vi både indeklima og energioptimering højt. Har du spørgsmål til ventilation eller indeklima, er vi klar til at give dig rådgivning på området.

spar energi med ventilationen

Find flere gode råd om...