icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

gode råd om energi

Energiudgifterne fylder meget i budgettet

El, vand og varme fylde rmeget i de faste udgifter i hjemmet, så der er god grund til at interessere sig for besparelser.

En ny cirkulationspumpe kan f.eks. spare helt op til 80% på elforbruget i forhold til en ældre model. Og tilskudsordningerne har gjort jordvarme og solceller endnu mere attraktive.

Lad os hjælpe dig med at finde besparelserne.  

Automatisk varmestyring nedsætter energiforbruget

De nye termostater fra Danfoss nedsætter elforbruget med op til 23%. Men ikke nok med det. På det centrale betjeningspanel kan du styre både dag- og nattemperatur i alle rum. Skal du f.eks. på ferie, giver du bare panelet besked om, at du er væk. Så sænkes temperaturen automatisk og hæves igen, når du kommer hjem.
automatisk varmestyring

En berøringsfri vandhane kan spare op til 50% på vandforbruget

Selvom du ikke lader vandet løbe, mens du børster tænder, bruger du mere vand end nødvendigt. Med en berøringsfri vandhane mindskes vandforbruget helt automatisk.

Fotocellen i vandhanen åbner for vandet, når du holder hænderne under den, og lukker igen, når du tager dem væk. På den måde nedsættes vandforbruget med op til 50%. Derudover opnår du en bedre hygiejne, fordi du ikke behøver røre ved armaturet.

spar på vandet med en berøringsfri vandhane

En ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% på elforbruget

Der ligger en stor energibesparelse i at udskifte en gammel cirkulationspumpe med en ny, der er A-mærket. F.eks. sparer den nye Grundfos ALPHA3 op til 80% på elforbruget sammenlignet med markedsgennemsnittet for D-mærkede pumper. ALPHA3-cirkulationspumpen er da også blevet tildelt prisen ”Bedste energibesparende cirkulationspumpe” af EU-projektet Energy+ Pumps.

Spar på energien med en ny cirkulationspumpe

Et nyt toilet kan spare op til 70% på vandforbruget

Toilettet er et oplagt sted at spare. Har du et gammelt toilet med 9 liters-skyl, kan du spare op til 70% på vandforbruget ved at skifte til et nyt 4/2 liters-toilet. Har du et af de helt gamle toiletter med 12 liters-skyl, er der endnu mere at spare.

Et lille regnestykke på økonomien: En gennemsnitlig husstand består af 2,15 personer. I gennemsnit skyller vi ud seks gange om dagen eller 4700 gange om året. Skifter du et toilet, der bruger 9-12 liter vand pr. skyl ud med et, der bruger 2 til 4 liter vand pr. skyl, giver det en besparelse på 33-38 kubikmeter vand årligt. En besparelse på hhv. 1.900 kr. og 2.200 kroner.

Dit toilet bruger mere vand end du tror

Find flere gode råd om...