icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Geberit CleanLine Lineære Gulvafløb

Geberit laver med CleanLine-serien riste i meget enkle designs til dit badeværelse. Her på siden har vi samlet de bedste riste og gulvafløb, så du kan finde lige dem, der passer til dit badeværelse. Din lokale VVS Mester hjælper gerne med installationen. Det tilføjer du let ved et klik i indkøbskurven.

Hvad skal du vælge?

For at have et komplet gulvafløb, skal du bruge selve gulvafløbet og en indbygningsdel, som du finder nedenfor. 

Gulvafløbet fås i to flexlængder: 30-90 cm og 30-130 cm. Begge gulvafløb kan forkortes og tilpasses med en nedstryger, så de bliver ned til 30 cm. Du skal naturligvis vælge den længde, der passer bedst ind på dit badeværelse. 

Indbygningsdelen fås ligeledes i to udgaver: En indbygningsdel med lodret afgang og en vinkelløbende indbygningsel. Hvilken én du skal vælge afhænger af, hvordan dit afløb er placeret.

Geberit Afløbsrender – Kvalitet og smukt design

Afløbsrender i brusenichen er en mere og mere populær løsning på de danske badeværelser, og de smukke Geberit CleanLine afløbsrender er bestemt ingen undtagelse. Det er der mange gode grunde til. Her på siden finder du vores udvalg af de smukke Geberit Cleanline designafløb.

Hygiejnisk og æstetisk kvalitetsprodukt

Først og fremmest er Geberit CleanLine afløbsrender meget populære, fordi de er utroligt hygiejniske. Bruseafløbet er nemt at rengøre, da det har en åben afløbsoverflade – det betyder ingen skjult aflejringer hvor snavs, kalk og hår kan gemme sig. Afløbene er udstyret med en praktisk hårsi, der er let aftagelig, hvilket letter rengøringen.

En anden åbenlys fordel ved Geberit CleanLine er det minimalistiske og diskrete design. Den smukke æstetiske stil har kastet de to store designpriser Red Dot Award 2015 og iF Product Design Award 2014, af sig og det er i den grad berettiget. Afløbene er enkle, minimalistiske og diskrete. De passer i stil ind i stort set alle brusenicher, og kan endda installeres som vægafløb, hvilket er en utrolig elegant løsning, da du kan bevare et helt gulv, og ikke behøver at træde på afløbet. Afløbenes afdækning fås både i firkantede og runde modeller, de kan gemmes elegant bag væggen, de kan let afkortes, og kan placeres stort set hvor som helst i din bruseniche. Det giver muligheder for meget personlige og individuelle løsninger, der opfylder præcis dine badeværelsesdrømme.

Fælles for alle afløbsrender fra Geberit er den høje kvalitet og den smarte afløbsteknologi. Afløbsrenderne er lavet i børstet rustfrit stål, og er udstyret med en indsprøjtet tætningsfolie. Gulvafløbene er kompakte og effektive, og med en hydraulisk optimeret afløbsteknologi der sikrer en tæt bruseløsning i din bruseniche de næste mange år.

Find et flot gulvafløb til dit nye badeværelse

Hos Geberit Cleanline produceres kvalitets-gulvafløb i lækre materialer. Her på siden finder du samlede sæt af Geberit afløbsrender, som du kan montere i din brusekabine. Ved at købe delene samlet hos os er du også sikker på, at delene til din nye afløbsrende passer sammen.

Cleanline gulvafløb

Her finder du kvalitets-gulvafløb og riste i et flot og enkelt design. Ved at købe et gulvafløb får du mest mulig ud af din brusekabine, da de lange gulvafløb kun tager plads langs væggen og samtidig har et lækkert design med rene lige linjer. Førhen var kvadratiske eller runde gulvafløb meget populære, men de kræver både mere skærearbejde i fliserne og er ofte placeret, hvor du står, så nu skifter flere og flere til de populære lange Geberit afløbsrender. Så det er dermed oplagt at vælge en Geberit CleanLine afløbsrende, hvis du ønsker et moderne badeværelse.

Montering af gulvafløb

Typisk installeres et nyt gulvafløb, når du renoverer badeværelset eller brusekabinen. En ny afløbsrende skal sænkes ned i gulvet, så overfladen flugter med gulvet. Derudover skal faldet på gulvet lede vandet ned mod gulvafløbet, så vandet effektivt kommer væk, mens du bader. Gulvafløbet skal desuden kobles på dit afløb i bygningen, enten direkte eller igennem en vandlås. Det kan være en stor opgave at montere en nyt gulvafløb, så mange vælger at få hjælp af en professionel. Du kan selvfølgelig søge vejledning hos din lokale VVS Mester eller booke ham til at hjælpe med opgaven.

Køb hos VVS Mester

Når du handler ved VVS Mester, er du altid sikker på et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har nøje udvalgt, de leverandører vi forhandler i shoppen på baggrund af deres anerkendte produkter af højeste kvalitet. Samtidig kan du som noget helt unikt, få dit nye produkt installeret af din lokale VVS Mester når du handler ved os. Vi er en sammenslutning af 60 autoriserede VVS-installatører landet over, og derfor kan vi også tilbyde dig en professionel og hurtig installation til en fast installationspris. Det er nemt at tilvælge, når du handler ved os.