icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Simple udskiftninger med store besparelser

Det blev en givtig dag for Johnny Jørgensen, da han bød sin lokale VVS Mester Thomas Bärtel indenfor til et Mestertjek. Med bare to simple udskiftninger i hjemmet kunne Johnny nemlig spare 4-5.000,- årligt.

Nye radiatortermostater og nye pumper. Mere skulle der ikke til, før Johnny Jørgensen kunne give sin kone en ekstra stor julegave. Eller hvad han nu vælger at bruge sin dejlige besparelse til.

Besparelserne var resultatet af det Mestertjek, som VVS Mesteren i Slangerup udførte i Johnnys hjem. Mestertjek er et gratis eftersyn af boligens vand- og varmeinstallationer med henblik på at finde besparelser.

Det tog ikke VVS Mester Thomas Bärtel lang tid at skære flere tusinde af energiregningen for Johnny Jørgensen.

Første stop på rundturen i huset var radiatorerne. Johnny havde selv en ide om, at termostatventilerne trængte til at blive udskiftet, og der var helt rigtigt mange penge at spare – helt op til 20% på varmeregningen. I dette tilfælde betød det ca. 2.300,- om året.

Dernæst gjaldt det kælderen, hvor der var lige så mange penge at spare ved at udskifte pumperne med nye, energieffektive modeller. De gamle pumper var ikke så gamle endda, men teknologien er blevet markant forbedret de seneste år, så det var alligevel en god forretning at skifte dem ud.