icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Energibesparelser

Ønsker du at lave energibesparelser i dit hjem, så læs med her. Vi giver gode råd og tips til, hvordan du kan mindske energiforbruget og dermed opnå en energibesparelse. Du kan eksempelvis kigge på, om det kan betale sig at udskifte din energikilde og dermed mindske dine varmeudgifter. Her kan du som bonus i mange tilfælde få tilskud og fradrag og dermed spare endnu flere penge. 

Klik på knappen nedenfor for at læse meget mere om, hvordan du kan opnå en energibesparelse på dine varmekilder og dit vandforbrug. Du kan også klikke dig ind på de specifikke ting, der interesserer dig, via linkene i teksten nedenfor.


Læs om energibesparelser
spar på energien

Mesters gode råd

Du kan blandt andet læse Mesters gode råd. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan spare på energiindeklimavand og varme.

Tager du en tur rundt i Mesters gode råd, vil du blandt andet lære, at 63% af det vand, vi bruger dagligt, går til toiletskyl og hygiejne, og at du derfor hurtigt kan spare penge på vandregningen ved at skifte til vandbesparende løsninger. Ligeledes kan du ved at fokusere på varmekilder og således skifte termostaer skære 23% af varmereningen. Der skal altså ikke meget til for at få energibesparelser i hjemmet.

Tag turen rundt i huset og opnå energibesparelser

Vi har gjort det nemt for dig at finde ud af, hvor du kan spare på energien. Ønsker du at lave energibesparelser på badeværelset, energibesparelser i køkkenet eller energibesparelser andre steder i hjemmet, så tag turen rundt i huset. her kan du klikke dig rundt i de forskellige rum i hjemmet og se, hvad du kan gøre for at spare penge på varmeudgifter og vandudgifter.

På badeværelset kan du for eksempel spare rigtig mange penge på vadnregningen ved at skifte til en vandbesparende bruser og et vandbesparende toilet. Energiregningen kan du mindske ved at udskifte din gaskedel. I stuen kan du modsat vælge at udskifter dine gamle radiatortermostater eller få installeret gulvvarme og dermed mindske dine varmeudgifter.

Gå til huset
energioptimering

Værd at vide om...

Du kan også klikke dig ind på kategorien "Værd at vide om" og finde ud af, hvordan du kan opnå energibesparelser på cirkulationspumpergasfyrtermostater og varmepumper.

Her kan du blandt andet læse om, hvordan du kan spare mange penge ved at udskifte dine gamle termostater til radiatorerne, ligesom du kan blive klogere på, om du bør få montering af varmepumpe i stedet for oliefyr eller gasfyr. Og vidste du eksempelvis, at du kan spare op til 900 kr. om året ved at anskaffe dig en ny cirkulationspumpe? Ligeledes kan du spare 15-20% ved at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt. Du kan altså hurtigt opnå en energibesparelse med små ændringer i hjemmet.


Energibesparelser med fradrag og tilskud

Når du vælger at lave energibesparende tiltag i hjemmet skal du huske, at du kan søge om både håndværkerfradrag og energitilskud. Det behøver således slet ikke at være dyrt at skifte til energibesparende løsninger. Udskifter du eksempelvis dine ventiler på radiatorerne, får installeret ny varmekilde såsom gasfyrskedeler, varmepumper eller vandvarmer, kan du trække 12.000 kroner fra i håndværkerfradrag. I samme ombæring kan du ved installation af energibesparende løsnigner søge om et energitilskud, da du således laver energiforbedringer. det er altså en win-win situation at lave energibesparelser i hjemmet.


Læs om fradrag og tilskud

Få konkete eksempler på energibesparelser

Har du brug for mere konkrete løsninger på, hvordan du kan spare på energien i hjemmet, så tag et kig på vores cases omkring energibesparelser. Her kan du blandt andet læse om, hvor meget en familie sparede på elregningen ved at skifte til Danfoss Link termostater på deres radiatorer, og hvor meget en nye cirkulationspumpe kan give dig i energibesparelse. Har du brug for et professionelt kig på tingene, kan du bestille et MesterTjek og få din lokale VVS Mester til at fortælle dig, hvad du kan gøre for at skabe energibesparelse i din bolig.Find cases her