icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Elektroniske vandafbrydere & Vandsensorer

Her finder du vores udvalg af de smarte elektroniske vandafbrydere og vandsensorer, der hjælper dig med at opdage vandskader før de sker. Husk at tage din VVS Mester med i kurven, hvis du vil have hjælp til installationen. Køber du eksempelvis GROHE Sense Guard kræver det professionel installation af en autoriseret VVS Mester, som du kan finde blandt vores tilknyttede VVS Mestre

Elektroniske vandafbrydere og vandsensorer

Har du prøvet at stå med et sprængt vandrør eller en lækage fra vaskemaskinen? Så ved du hvor dyr og besværlig, en vandskade kan være. Hvert eneste år kommer over 100.000 danskere hjem til en vandskade. Ved vandskader kan det både være de uerstattelige familiebilleder og de flotte møbler, der går tabt, eller den fugtige kælder kan give grobund for skimmelsvamp. Uanset hvad er vandskader dyre og omfattende. Med de elektroniske vandafbrydere og vandsensorer har danskerne fået et nyt våben i kampen mod vandskaderne. Her på siden finder du vores udvalg af vandafbrydere og vandsensorer så dit hjem, kan være beskyttet.

Vandafbryder eller vandsensor?

En vandsensor, som du eksempelvis finder hos GROHE Sense, kan placeres rundt omkring i dit hjem, hvor du vurderer risikoen for en vandlækage størst. Det er oftest i kælderen, under håndvasken eller omkring hjemmets hårde hvidevarer. Med den får du besked, ligeså snart der registreres vand hvor der ikke bør være det, eller hvis luftfugtigheden er under eller over det normale. På denne måde har du mulighed for at reagere inden skaden bliver for omfattende.

En vandafbryder registrer ligesom en vandsensor uregelmæssigt vandflow og lækager i hjemmet. I modsætning til vandsensoren afbryder vandafbryderen øjeblikkeligt vandtilslutningen. Således kan du, selv når du ikke er hjemme, være sikker på at en eventuel vandskade udbedres hurtigt.

Mange af sikkerhedssystemerne på markedet er udstyret med en app til din telefon, der gør, at du kan skræddersy dine indstillinger for at sikre dig den bedst mulige beskyttelse. Fra appen kan du, nemt og overskueligt, administrere dine forskellige enheder og det er også her du vil modtage beskeder hvis dit system skulle opfange uregelmæssigheder, lækager eller oversvømmelser.

Find GROHE vandsensorere og vadnafbrydere

Ønsker du at se nærmere på GROHEs udvalg af vandafbrydere og vandsensorerer, bør du tage et kig på GROHE Sense. GROHE har nemlig udviklet flere forskellige sikekrhedssystemer, der gør, at du kan undgå vandskader. Du kan læse mere om GROHE Sense her.

Køb dit sikkerhedssystem ved VVS Mester

En vandsensor er relativ let at installere, og det tager ikke lang tid. En vandafbryder kan derimod være en noget mere kompliceret installation, og det er i den grad et produkt, hvor du ikke ønsker, at være i tvivl om, hvorvidt det er installeret korrekt. Hvis du vil være sikker på en hurtig, sikker og professionel installation så kan du ved VVS Mester altid vælge at få din VVS Mester til at installere dine produkter. VVS Mester er en kæde af 60 autoriserede og dygtige VVS installatører landet over. Har du brug for hjælp med installation, står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe dig. På langt de fleste produkter er der en fast installationspris, og ved de mere komplekse installationer kan du bede om et uforpligtende tilbud på installationen. Det er din garanti for sikkerhed og kvalitet.