icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Cirkulationspumper

Som husejer har du altid mindst én cirkulationspumpe, der pumper vand rundt i dine installationer og sørger for varmt vand i hanerne. Med tiden er der blevet udviklet bedre og mere energioptimerende cirkulationspumper, og hos VVS Mester tilbyder vi selvfølgelig nogle af de mest energieffektive løsninger, så du kan få mest muligt ud af din cirkulationspumpe. Og så giver vi dig muligheden for ved et enkelt klik at få din lokale VVS Mester til at installere og levere den.

Cirkulationspumper til varme

Cirkulationspumper til brugsvand

Husk installation!

En cirkulationspumpe skal ALTID installeres af en autoriseret VVS installatør. 

Vi har fast pris på alle ALPHA3 cirkulationspumper og ellers kan du få et uforpligtende tilbud fra din lokale VVS Mester.

Find din lokale VVS Mester

Bør du udskifte din cirkulationspumpe?

Det er værd at overveje, hvorvidt du bør udskifte din cirkulationspumpe. Hvis du i dag er ejer af en ældre cirkulationspumpe, kan du spare mange penge ved at skifte til en ny. Faktisk kan du spare op til 20% på el- og varmeregningen. En ny pumpe er således en god investering, der indtjener sig selv i løbet af få år. 

Hvad er en cirkulationspumpe?

En cirkulationspumpe er installeret i de fleste boliger, der har eget varmeanlæg. Ofte vil der være en cirkulationspumpe til brugsvand og en cirkulationspumpe til varme.

Cirkulationspumpen til brugsvand sørger for, at der hurtigt kommer varmt vand i din vandhane og bruser, mens pumpen til varme sørger for at vandet kommer rundt i dine radiatorer og eventuelle gulvarmesystemer.

Hvordan ser du forskel?

Grundfos markerer deres pumper til brugsvand med et N eller B i navnet.

cirkulationspumper
cirkulationspumper

Hvornår er din cirkulationspumpe forældet?

Er din cirkulationspumpe mere end 10 år gammel, bør du klart udskifte den. Derudover bør du kigge nærmere på pumpens forbrug. Er watt angivet til minimum 50 eller højere bør du også udskifte den, da du således kan minimere watt-forbruget markant.

Er du i tvivl om, hvorvidt din pumpe er forældet, kan du få et gratis MesterTjek.

Fordele ved at udskifte din gamle cirkulationspumpe?

  • Nye pumper har et effektforbrug på ned til 3 watt.
  • Spar op til 20% på el- og varmeregningen.
  • Nye pumper støjer mindre end gamle.
  • Varmen bruges de steder, der er brug for det, da returtemperaturen automatisk sænkes.
  • Mindsket risiko for strafafgifter, da en ny pumpe køler korrekt.
cirkulationspumper

Er du i tvivl om, hvilken brugsvandspumpe du skal vælge?

Vi har lavet en guide baseret på din boligs størrelse og afstanden til nærmeste tappested, så du let kan vurdere, hvilken brugsvandspumpe der egner sig bedst til din bolig.

Find guiden her

Cirkulationspumper

Som husejer har du altid mindst én cirkulationspumpe, der pumper vand rundt i dine installationer og sørger for, at der kommer varmt vand ud af hanerne. Med tiden er der blevet udviklet bedre og mere energioptimerende cirkulationspumper, og hos VVS Mester tilbyder vi selvfølgelig nogle af de mest energieffektive løsninger, så du kan få mest muligt ud af din cirkulationspumpe. Og så giver vi dig oven i købet muligheden for ved et enkelt klik at få din lokale VVS Mester til at levere og installere den.

Her på siden ser du vores mange forskellige modeller. Selvom de ved første øjekast ser meget ens ud, så er der faktisk stor forskel på dem. Jo større tryk og jo mere flow du har brug for, desto større skal pumpen være. Det vil sige, at valget af pumpe afhænger af to ting; mængden (af fx vand) som pumpen skal transportere samt modstanden i rørsystemet – altså hvor hårdt og hvor meget pumpen skal trykke for at få vandet igennem.

Vælg en energieffektiv cirkulationspumpe

Har du en ældre cirkulationspumpe, så kan det være en god ide at skifte den ud med en nyere model. Ældre pumper har nemlig et højere strømforbrug, og nogle af dem kører for fuld kraft hele tiden, hvilket ikke er nødvendigt. Du kan derfor spare mange penge om året ved at købe en ny og mere effektiv udgave. De nye pumper er nemlig mere intelligente og arbejder kun, når der er brug for det, og kun med det tryk, der er brug for. De fleste hjem har brug for to pumper; en til det vand, der kommer ud af hanen, og en til varme (radiatorer). Hos VVS Mester har vi cirkulationspumper fra Grundfos. Grundfos er en danskejet virksomhed, der i årtier har leveret forskellige typer pumper til både privat og erhverv og med stor succes. Pumperne fra Grundfos cirkulerer varme og varmt vand rundt i boligen. En funktion i pumpen sørger for at indstille og løbende justere, hvilket sikrer dig et mindre energiforbrug og en mere optimal komfort. Derudover kan nogle af funktionerne kombineres med en Grundfos Go Remote App. Her på shoppen kan du desuden også købe cirkulationspuper fra Smedegaard.

Køb effektive pumper hos VVS Mester

Her på siden kan du altså købe din nye pumpe, som nemt, billigt og sikkert vil sørge for cirkulationen af varme og varmt vand i din bolig. Hos VVS Mester kan du altid regne med at få fingrene i nogle gode kvalitetsprodukter, som du roligt kan sætte din lid til i mange år i fremtiden. Pumper fra Grundfos kommer i mange forskellige udgaver, og prisen varierer derfor også meget. Er du ikke helt så kendt med cirkulationspumper, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice og få svar på alle dine spørgsmål.