icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Bryggersvaske

I bryggerset har man ofte brug for en praktisk vask, som kan holde til lidt af hvert. Vi har samlet et fint udvalg af vaske i både porcelæn eller stål, så du nemt kan finde lige den vask, der passer til dit behov. Husk at du med et enkelt klik kan få din lokale VVS Mester til at installere den for dig.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Levering på 1-3 hverdage" : "Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

En bryggersvask eller et vaskekar er en praktisk løsning

Med en bryggersvask, udslagsvask eller et vaskekar får du en praktisk vask med stor dybde. Den er praktisk til grovkøkkenet, vaskerummet eller bryggerset, hvor der ofte skal fyldes spande, og hvor det brugte vand nemt kan hældes ud igen. Den er også praktisk til garagen eller måske værkstedet, hvor det kan være rart med en stor, solid og holdbar vask.

Bryggersvask porcelæn eller stål

Bryggersvaske eller vaskekar fås både i stål eller porcelæn. Der kan vælges mellem modeller til at montere på væggen og til at nedfælde i en bordplade. Du kan også få vaskekar med medfølgende bagplade af stål, så væggen bag vasken beskyttes mod vand og snavs. Endvidere kan du få modeller med løs rist til spande.

Mange muligheder for anvendelse af et vaskekar

Det kan også være en god og praktisk løsning at montere en bryggersvask udendørs, hvor der er brug for en praktisk vask til at rense grønsager, haveredskaber og beskidte sko. Så kan man skylle den værste jord af uden at tage det med indenfor.

Mange bryggersvaske i VVS Mesters webshop

Er du på udkig efter en bryggersvask i stål? Eller en i porcelæn? Uanset hvad du søger, har vi sandsynligvis det rigtige produkt til dig. Vi har nemlig sammensat et godt sortiment fra de førende producenter i verden – nøje udvalgt af vores produktspecialister.

En kæde med ca. 60 VVS-installatører

Vores mange års erfaring med vvs-artikler er din sikkerhed for, at du får produkter af høj kvalitet i vores online shop. Vi er en kæde med cirka 60 autoriserede installatører, der ikke stiller sig tilfreds med andet end den bedste kvalitet. Derfor kan du købe ind hos os i visheden om, at fagfolk har sagt god for produkterne.

Køb online hos VVS Mester

Det er nemt at handle online hos VVS Mester. Find inspiration og få overblik i vores store udvalg – og bestil så de varer, du ønsker. Det kræver kun få klik. Så leverer vi til døren få dage senere. Nemmere bliver det ikke.