icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Hvor kan du spare på energien i bryggerset?

energioptimering bryggerset

Energibesparelser i bryggerset

Bryggerset er et travlt rum, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug, fordi det ofte er her vaskemaskinen og tørretumbleren står. Og disse kræver mange ressourcer og tynger på varmeregningen. Men det betyder også, at bryggerset er et af de rum, hvor der kan være mange penge at hente med nogle ændringer. For ved en grundig gennemgang, kan du opnå store energibesparelser i bryggerset. 

Du kan naturligvis skifte din vaskemaskine og tørretumbler til energirigtige modeller og allerede der spare betydeligt på udgifterne til varme og el i brygegrset. Ønsker du at opnå energibesparelser i bryggerset, er det også oplagt at kigge på ventilationen i rummet. Har du ventilation, kan denne nemlig være forældet og dermed bruge langt mere energi end nødvendigt. Her kan du med fordel skifte til ny ventilation og opnå en energibesparelse i dit bryggers.

Se filmen, hvor vores VVS Mester udpeger de kritiske steder i bryggerset og få inspiration til at nedsætte dit energiforbrug i bryggerset.


Hvor meget kan jeg spare?

Med VVS Mesters energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne i dit brygger og andre steder i boligen. Følg linket og få svaret på, hvor stor en energibesparelse du kan opnå.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare i bryggerset