icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Brusesystemer & Håndbrusersæt

I denne kategori har vi samlet mange kvalitetsprodukter til dit bad. Her kan du bl.a. finde håndbrusere, hovedbrusere, brusesystemer og meget andet. Vi har alt lige fra de almindelige brusesæt til luksuriøse store hovedbrusere med mange indstillinger. Og har du brug for hjælp til installatonen, så er dette stedet for dig at handle. Din lokale VVS Mester er nemlig altid med i kurven, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan armaturet skal installeres.

Få tips til at vælge den rigtige bruser

BadArkitekten giver tips, så du kan finde ud af, hvilken bruser du skal vælge. Få tipsene via linket nedenfor.

Læs artiklen her

Hvilken type brusesystem skal jeg vælge?

Hovedbrusere og sidebrusere

Hovedbrusere og sidebrusere er til dig, der ønsker luksus på badeværelset. Hovedbrusere hører til en af de nyeste opfindelser inden for brus, og der er i høj grad fokus på både design og brug. Hovedbrusere og sidebrusere er lavet til enten at montere i loftet eller i væggen, og du undgår dermed den ikke særlig pæne brusestang, der ofte er en del af alle andre brusesystemer. Brugsmæssigt er hovedbruserne meget forskellige, men vælger du Raindance, Rainshower eller andre af de store brusehoveder, opnår du det ultimative brusebad, hvor du kan vælge mellem mange forskelige stråletyper.


hovedbruser
håndbruser

Håndbrusere og brusesæt

Håndbruseren er til dig, der allerede har de essentielle ting til et brusesæt, eller til dig der ikke behøver den helt vilde badeoplevelse. Håndbruseren kan monteres de fleste steder på badeværelset, så du eksempelvis får en bruser ved badekaret eller i brusekabinen. Ønsker du at montere den i brusekabinen, er det en god ide i forvejen at have en brusestang og en termostat monteret, da dette ikke medfølger. Håndbruseren er altså oplagt til dig, der blot ønsker en ny bruser. Er du ikke indehaver af en brusestang, skal du i stedet gå efter et brusesæt. Her skal du dog være opmærksom på, at termostaten ikke medfølger.

Komplette brusesæt

Kan du ikke undvære hverken luksusfølelsen ved en hovedbruser eller det praktiske ved en håndbruser, så skal du gå efter et komplet brusesæt. Her får du både en stor hovebruser, en håndbruser og en termostat, så du undgår at skulle købe delene hver for sig. Du kan naturligvis vælge mellem mange forskellige modeller og således få et brusesæt, der passer til lige præcis dine behov.


Find komplette brusesæt
komplet brusesæt

Få mere inspiration til det perfekte brusesystem?

GROHE brus

GROHE er et brand, der i høj grad har fokus på den ultimative badeoplevelse. Men det kan være svært at finde rundt i. Ved at følge linket nedenfor, kan du finde en guide, der gør det nemmere for dig at finde et brusesystem til din smag. Du skal blot tage stilling til, om du er den prisbevidste, den kvalitetsbevidste eller den smartbevidste.

Se her

hansgrohe: God - Bedre - Bedst

hansgrohe er kendt for at lave bruseprodukter i god kvalitet og flot design. Men hvilket produkt skal du vælge? Vi har samlet hansgrohes produkter i tre kategorier baseret på design, pris og funktion, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dig. Du skal således vælge mellem god, bedre og bedst.

Se her

Brusesystemer & håndbrusersæt

Her på siden kan du se nærmere og blive klogere på vores udvalg af brusesæt og brusesystemer. Et fuldt brusesystem er med både håndbruser, samt termostat med regulering af stråler og varme, bruseslange og så videre. Hos VVS Mester har vi delt tingene op, så du selv kan sammensætte et fuldt system efter dine personlige behov. Det er nemlig meget individuelt, hvilket design man godt kan lide, men også hvordan man gerne vil have at vandet fordeler sig, når man er i bad. Vil du gerne have, at vandet bliver jævnt fordelt over hele kroppen, så skal du nemlig vælge en bestemt type brusesæt, og en anden type, hvis du hellere vil have vandet fordelt mere centralt på din krop. Uanset hvad du er til, så kan du her hos os finde et stort udvalg af mange forskellige typer brusesystemer. Gå derfor på jagt i udvalget og udvælg det du tror, vil opfylde dine behov bedst muligt.

Mange variationer af brusehoveder

I denne kategori har vi samlet mange kvalitetsprodukter til dit bad. Her kan du blandt andet finde håndbrusere, hovedbrusere, brusesæt og meget andet. Vi har alt lige fra de almindelige brusesæt til luksuriøse store hovedbrusere med mange indstillinger. Derudover har vi også et stort udvalg af sidebrusere, som kan bidrage til en følelse af wellness og lidt ekstra velvære i hverdagen. Der findes et hav af designs og funktioner til brusehoveder. Når du skal vælge et brusehoved, skal du huske at tænke over, om det passer sammen med din nuværende løsning. Samtidig kan det være en god ide at kigge efter, hvilke forskellige funktioner brusehovedet har, og eventuelt hvor stor vandforbruget er ved netop denne model. Vil du gerne have en fleksibel løsning, så skal du købe en helt klassisk håndbruser. De fås i dag i mange typer og størrelser, fx kan du købe den populære Rainshower, der lever op til sit navn ved at have et bredt brusehoved, som fordeler vandet blødt og behageligt ud over kroppen.

Den perfekte hovedbruser

Den seneste trend inden for bad og indretning er de populære hovedbrusere. Denne type giver dig et stort brusehoved, der typisk hænger ned fra loftet og på denne måde fordeler vandet jævnt over hele kroppen. En hovedbruser giver dig dermed en ekstra god oplevelse i badet, da vandet rammer hele kroppen hele tiden. Mange vælger at købe en hovedbruser med håndbruser, da det giver dig alle tænkelige funktioner med din bruser. Hovedbruseren sidder i en fast stilling, hvorimod håndbruseren kan tages af og indstilles i flere vinkler, hvilket giver dig noget mere frihed. Dette kan desuden være rart, når du skal gøre badet rent eller skal noget så simpelt som at fylde en spand med vand. Hvis du leder efter en samlet løsning til dit bad, så skal du vælge et af vores brusesæt – her får du alle de nødvendige dele i én pakke, og samtidig er du sikker på, at de forskellige dele passer sammen. 

Mange års erfaring med VVS artikler

Selvom du kun leder efter en enkelt reservedel til dit bad, så kan du også finde det her på vores side. Vi har et udvalg af blandt andet bruseslanger og –holdere. Alt sammen i de mål og materialer, som du ønsker. VVS Mester er fortsat en voksende kæde af autoriserede installatører. Vores fagfolk har i fællesskab udvalgt de bedste produkter inden for køkken og bad. Derfor er du garanteret VVS artikler i høj kvalitet, som holder mange år fremover. Derudover har vi fokuseret på at gøre vores shop så nem som mulig at navigere i, og vi har inddelt siden i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde lige præcis det, du leder efter. Vi har desuden gjort det nemt for dig at købe VVS produkter. Din lokale VVS Mester er nemlig altid med i indkøbskurven, så du ikke skal bølvle med installation.