icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Bruseafskærmning

På badeværelset er det rart at kunne begrænse vandet til brusekabinen eller badekaret. Her vælger de fleste at installere en bruseafskærmning, enten købt som en helhedsløsning eller bare en enkelt brusevæg. Vi tilbyder et bredt udvalg af brusedøre og brusekabiner i en god og holdbar kvalitet, og hvis opsætningen driller, kan din lokale VVS Mester hjælpe med både levering og installation af alle vores produkter.

VVS Mester anbefaler

Tips til at vælge den rigtige bruseafskærmning

Bruseafskærmning til det lille badeværelse

Har du et lille badeværelse uden en fast bruseniche, kan du med fordel vælge svingdøre som løsning til bruseafskærmning. Er du til det bløde look, kan du vælge at lave et afrundet brusehjørne med to afrundede svingdøre. Ved at vælge svingdøre, der kan åbnes både indad og udad, kan du få ekstra gulvplads, når du ikke er i bad, da dørene således kan foldes indad som vist på billedet. 

Er du til det mere kantede og moderne udtryk, så vælg et firkantet brusehjørne lavet med to lige svingdøre, der ligesom de afrundede døre kan foldes ind, så du opnår ekstra gulvplads. Samme firkantede look får du, hvis du vælger to foldedøre til at udgøre din bruseafskærmning. Så tippet til det lille badeværelse: Vælg døre, der kan foldes indad, så du får ekstra gulvplads, når badet ikke er i brug.


bruseafskærmning
bruseafskærmning

Bruseafskærmning til det store badeværelse

Har du et stort badeværelse, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit bruseområde skal se ud.

Vælger du en brusevæg i glas får du et stilrent og eksklusivt look, uanset om du vælger at placere den som en enkelt væg eller i kombination med en svingdør som vist på billeder. Samme stilrene look får du, hvis du vælger at placere en bruseløsning midt i rummet bestående af flere faste glasvægge. Er du til den nemme løsning renoveringsmæssigt, skal du i stedet gå efter et færdigt brusehjørne. Dette kan placeres næsten overalt på badeværelset, uafhængigt af afløbet, så du kan få det til at passe ind i den indretning, du ønsker. Så er det bare op til dig at afgøre, havd der passer bedst ind på dit badeværelse.


Bruseafskærmning til brusenichen

Har du en bruseniche i form af én eller flere faste vægge på badeværelset, sætter det naturligvis nogle begrænsninger i forhold til, hvilke bruseafskærmninger, du kan vælge. Men også her er der nogle mere moderne løsninger end det klassiske bruseforhæng - uanset om brusenichen er klassisk placeret mod væggen, eller om den er lavet midt i rummet. 

Ønsker du afskærmning i glas til brusenichen, kan du gå efter en svingdør, en foldedør eller en skydedør og således gøre brusenichen mere moderne og stilfuld. Hvor svingdøren er optimal til det lidt større badeværelse med bruseniche, er foldedøren og skydedøren et smart valg til det mindre badeværelse, hvor der ikke er meget plads til en svingdør.


bruseafskærmning

Bruseafskærmning

Er det på tide at renovere badeværelset og i den forbindelse lave et helt nyt bad, eller trænger du bare til at lave en ny løsning med fx en dør frem for et bruseforhæng? På badeværelset er det rart at kunne begrænse vandet til brusekabinen eller badekaret, så du ikke hver dag har vand ud over hele badeværelset. Her vælger de fleste at installere en bruseafskærmning i form af en brusevæg eller brusedør. Det fås enten som en helhedsløsning, men du kan også vælge blot at købe en dør eller væg separat. Hos VVS Mester tilbyder vi et bredt udvalg af brusedøre og brusekabiner i en god og holdbar kvalitet, og hvis opsætningen driller, kan din lokale forhandler hjælpe med både levering og installation af vores mange produkter.

Find den rigtige løsning til dit badeværelse

Med en bruseafskærmning i glas undgår du vand ud over hele dit badeværelse, når du bader. Du kan vælge imellem komplette brusekabiner, hvis du leder efter en færdigsyet løsning, eller blot afskærmning i form af fx en glasvæg eller en brusedør. Du kan også finde bruseafskærmning til dit badekar her hos os. Mulighederne er utrolig mange, men uanset hvad du falder for, så finder du de gode kvalitetsløsninger hos VVS Mesters online butik. Bruseafskærmning findes i et hav af varianter – og helt sikkert også i en model, der opfylder dine både praktiske og æstetiske behov. I vores sortiment finder du dobbeltdøre, enkeltdøre, faste vægge med eller uden dør, glasdøre, glasvægge og smarte skydedøre, hvis du gerne vil undgå, at døren fylder ud i rummet. Vi tilbyder også hjørner i lige og afrundede udformninger. Du kan også vælge imellem forskellige former for montering, hvor du kan få med eller uden skinner i top og bund, til montering i et hjørne eller på en lige væg. Yderligere kan du vælge imellem klart og matteret glas. Klart glas er utrolig flot og elegant, men stiller nogle større krav til rengøringen end matteret glas, da kalkaflejringer er mere synlige her. Kort sagt er der altså masser af muligheder for at du kan finde den helt rette afskærmning til dit bad.

Køb hos VVS Mester

Benyt vores online shop, når du skal købe nyt til badeværelset og ikke mindst bruseafskærmning. Vores mange erfarne eksperter har været på jagt blandt de førende producenter og har udvalgt de absolut bedste produkter til webshoppens sortiment. Du kan derfor trygt stole på, at kvaliteten er i orden, uanset hvad du vælger fra vores store udvalg. Hos os er det altid nemt at handle. Webshoppen har åbent døgnet rundt, så du kan bestille dine varer når som helst på dagen. Med få klik har du sendt din bestilling, og du vil modtage dine produkter efter kort tid. Men glem ikke, at vi her på siden også har et enormt spændende udvalg af andre ting til både dit badeværelse og dit køkken. Står du derfor også og mangler en ny håndvask eller et armatur, så har vi helt sikkert nogle ting du kan bruge. Slå dig løs med god samvittighed, når du køber kvalitetsprodukter, som samtidig kommer i utroligt lækre designs.