icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Shower like a pro med hansgrohe

Måske du kender cykelrytteren Peter Sagan, der sidste år blev tredobbelt verdensmester inden for landevejscykling? hansgrohe har i anledning af Tour de France indgået et samarbejde med ham og er desuden blevet én af hovedsponserne for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe, som Peter Sagan er en del af. 

I den anledning viser hansgrohe med Peter Sagan i spidsen, hvordan du også kan få det ultimative brusebad og "shower like a pro". Du finder de lækre hansgrohe produkter lige her på siden.

Som bonus har vi naturligvis lavet en konkurrence, så du også kan blive klar til cykling i det danske sommervejr. Læs hvordan du deltager nedenfor.

hansgrohe

VIND cykel-jersey

Konkurrencen er slut

I anledning af Tour de France udlodder vi i samarbejde med hansgrohe en BORA-hansgrohe cykel-jersey, så du kan blive klar til sommerens cykelture.

Deltag i vores konkurrence på Facebook via linket nedenfor.


Deltag her

Shower like a pro med lækre brusesystemer

BORA-hansgrohe

hansgrohe er i forbindelse med Tour de France blevet hovedsponser for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe og har indgået et samarbejde med den tredobbelte verdensmester Peter Sagan. Peter Sagan pryder nu hansgrohes bannere og miljøbilleder til brusesæt under kampagnenavnet shower like a pro. Kampagnen har fokus på brusesæt i flere prisklasser og viser, at du kan opnå samme luksus bad som de kendte cykelryttere. Du kan også shower like a pro, når du er færdig med dagens gøremål.

Shower like a pro

Hvem siger, at cykelsport og brusesystemer ikke kan kombineres? Det modbeviser hansgrohe med kampagnen shower like a pro. Enhver kan tænke sig til, at en cykelrytter har brug for et bad efter en dag på cyklen på landevejen. Derfor har hansgrohe lavet kampagnen shower like a pro, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan bade ligesom de professionelle cykelryttere: med en god bruser i høj kvalitet. Og hvem ønsker ikke det?

Er du på udkig efter et brusesæt, kan du bade med hansgrohe Raindance Select E 120, der har hele tre forskellige brusestråler. Du kan også tage et kig på brusesættet hansgrohe Croma Select E Vario  eller hansgrohe Crometta Vario brusesættet. Alle brusesæt er lavet i krom look. Er det derimod en håndbruser, du mangler, finder du i shower like a pro kampagnen eksempelvis hansgrohe Raindance Select E 120 som håndbruser, eller hansgrohe Crometta Vario håndbruser. Ønsker du i stedet et brusesæt med tilhørende termostat, så anbefaler vi følgende i shower lke a pro kampagnen: hansgrohe Croma 100 Multi/Ecostat 101 SL. Der er altså noget for enhver smag blandt hansgrohes shower like a pro produkter. 

Det samme gælder prislejet. Uanset om du er på udkig efter et brusesæt på tilbud eller et brusesæt i en lidt højere prisklasse og også en højere kvalitetsmæssig klasse, så kan du finde det her på siden blandt hansgrohe shower like a pro produkterne.

Shower like a pro konkurrence

I anledning af Tour de France og hansgrohes kampagne "shower like a pro" har vi i samarbejde med hansgrohe lavet en konkurrence, hvor du kan blive klar til en cykeltur i sommervejret. Du kan nemlig vinde en BORA-hansgrohe cykel-jersey. Så drømmer du om at cykle rundt i det danske land i løbet af sommeren, vil du gerne føle dig lidt mere som en af de kendte cykelryttere eller mangler du blot en god cykel-jersey? Uanset havd grunden er, så skynd dig ind på VVS Mesters Facebook.side og deltag i konkurrencen. Så har du nemlig også chancen for at vinde den grøn-hvide cykeltrøje.

Køb hansgrohe shower like a pro hos vvsmester.dk

Du finder naturligvis hansgrohe shower like a pro-produkterne hos vvsmester.dk. Vi har samlet de lækre brusesæt og håndbrusere lige her på siden og har gjort det nemt for dig at få et overblik. Så alt du skal gøre er at vælge, hvilket brusesystem, du ønsker på dit badeværelse. Afhængig af om du vælger et brusesæt med termostat, et brusesystem eller blot en håndbruser, kan det være nødvendigt at få hjælp til at installere. Vælger du et shower like af pro brusesæt med termostat, tilbyder vi installation til en fast pris. Du skal bare tilføje standard installation til din indkøbskurv og derefter vælge standard installation. Herefter vil din lokale VVS installatør levere og montere brusesysættet for dig. Er der ikke en fast installationspris på den bruser, du vælger, kan du selvfølgelig bestille et uforpligtende tilbud hos din lokale VVS Mester her på siden. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig.