icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Gulvvarmestyring med behagelig varme og lavt energiforbrug – Uponor Smatrix

Gulvvarme kan styres intelligent og automatisk. Med kontrolsystemet Uponor Smatrix er der altid behageligt varmt i dine rum, og du bruger kun den energi, der er absolut nødvendig til din gulvvarme. Du kan styre gulvvarmen fra din mobil eller pc.
Du kan optimere dit eksisterende gulvvarmeanlæg med Smatrix. Eller du kan få det som en del af din nye gulvvarme, fx et anlæg baseret på Uponor Minitec. Har du en varmepumpe, kan du også styre den med Smatrix. Installationen er enkel og hurtig.

Gulvvarme-styring med konstant temperaturovervågning

Smatrix måler hele tiden temperaturen både i og uden for bygningen. Systemet bruger målingerne til at justere og tilpasse tilførslen af energi til gulvvarmen. Det er den ideelle metode til at sikre, at du konstant har den ønskede temperatur uden at bruge for meget energi.

Fjernstyr din gulvvarme

Ved hjælp af en app kan du styre din gulvvarme fra din mobil, uanset hvor du er. Du kan fx med et enkelt tryk aktivere funktionen ”Ude”, hvis du er væk fra dit hjem i en længere periode. Så sørger Smatrix for, at gulvvarmen reguleres, så du sparer ekstra energi. Du kan også styre anlægget fra din pc.

Enkel installation og indstilling

Du får straks udbytte af din investering i Smatrix. Smatrix består primært af trådløse enheder, som gør det meget enkelt at montere. Din VVS Mester bruger maksimalt fire timer til installationen.
Når Smatrix bliver installeret på et eksisterende gulvvarmeanlæg, indstiller det automatisk anlægget med det samme. Installatøren skal ikke bruge tid på at indtaste en masse oplysninger om fx rørlængde og varmebehov.

Brug Smatrix til din varmepumpe

Har du en varmepumpe, kan du øge virkningsgraden og energiudnyttelsen med Smatrix. Styringen sker automatisk. Smatrix sikrer en generelt lavere fremløbstemperatur, uden at det går ud over varmekomforten.

Så meget kan du spare på din gulvvarme

På Uponors website kan du hurtigt beregne, hvor meget du kan spare med Smatrix-systemet. Du behøver kun at indtaste nogle få oplysninger for at se de økonomiske nøgletal – og hvor meget CO2, du kan spare miljøet for.
Beregn besparelsen for din gulvvarme på Uponors website.

Få et tilbud på gulvvarmestyring fra din VVS Mester

Kontakt din VVS Mester og få mere at vide om de gevinster, du kan opnå med Uponor Smatrix gulvvarmestyring. Han giver dig gerne et uforpligtende tilbud, uanset om du allerede har gulvvarme eller overvejer at få det.

Få et tilbud

Kontakt din lokale VVS Mester og få et tilbud på levering og montering

Bestil tilbud hos din lokale VVS mester