icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Gulvvarme – nemt og energirigtigt med Uponor Minitec

Nu kan du få lagt gulvvarme med en højde på kun mellem 15 og 20 mm oven på dit nuværende gulv. Det er nemt og giver dig en effektiv gulvvarme med stor komfort. Konstruktionen leder varmen hurtigt til overfladen af gulvet, så du sparer energi i forhold til andre systemer til gulvvarme.

Gulvvarme oven på dit nuværende gulv

Med Uponors Minitec-system til gulvvarme behøver din VVS Mester ikke at bryde dit gulv op for at montere gulvvarmen. Han lægger helt enkelt de selvklæbende Minitec-plader ud på dit nuværende gulv. Når pladerne er lagt, kan han montere varmerørene i pladerne.

Minitec pladerne gør det muligt at lægge rørene med den afstand, der skal til for at opnå den varmeafgivelse, der er velegnet til rummet. De kan lægges med en centerafstand på 50, 100 eller 150 mm i traditionelt mønster eller i spiral, som kan afgive mere varme.

Når gulvvarmen er på plads, kan du få lagt et nyt gulv af parket eller beton oven på pladerne. Selve gulvvarmeanlægget har kun en højde på mellem 15 og 20 mm. Det er perfekt, hvis du har en lav loftshøjde.

Gulvvarme til mange formål

Minitec systemet bliver mest brugt ved renoveringer af eksisterende bygninger eller ved tilbygninger, hvor man skal holde sig under en bestemt byggehøjde. Men VVS Mesteren kan også bruge det til større opgaver eller ved nybyggeri i kombination med traditionelle systemer til gulvvarme.

Minitec gulvvarme på betonkonstruktion

Har du et plant betongulv, kan din VVS Mester montere Minitec-pladerne direkte på det. Hvis der er ujævnheder, skal han rette dem ud først, så pladerne ligger på et jævnt underlag. Har du behov for ekstra isolering, kan mesteren montere Minitec oven på trykfast isoleringsmateriale med en tykkelse på op til 75 mm. Bygningsreglementet stiller kun krav om ekstra isolering, hvis du får ændret gulvkonstruktionen.

Minitec gulvvarme på træbjælkelag

Din VVS Mester kan også montere Uponor Minitec på træbjælkelag med en 22 mm spånplade. Det er en konstruktion, som typisk bruges i etageadskillelser. Her stiller Bygningsreglementet krav om, at der skal være isolering med en isoleringsevne, isolans, på minimum 1,25 m2 K/W.

Gulvvarme fra din VVS Mester

Kontakt din lokale VVS Mester og få et uforpligtende tilbud på gulvvarme med Uponor Minitec.

Uponor Gulvvarme VVSMester 2

Få et tilbud

Kontakt din lokale VVS Mester og få et tilbud på levering og montering

Bestil tilbud hos din lokale VVS mester