Fri fragt over 499,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Uponor

Uponor er en international førende leverandør indenfor bl.a. infrastruktur og gulvvarme. Med Uponors over 60 års erfaring og store viden er du altid sikret holdbare løsninger. Her hos VVS Mester finder du gulvvarmesystemer og gulvvarmestyring, som er nogle af Uponors største løsninger.

Uponor Minitec Gulvvarme

Uponor Minitec gulvvarmeplader er den ideelle løsning, når du skal have etableret gulvvarme på eksisterende gulve eller i tilbygninger. Du slipper for at få brudt dit gulv op for at få monteret gulvvarme, da din VVS Mester lægger pladerne oven på det eksisterende underlag. Med en tykkelse på kun mellem 15 og 20 mm gør systemet det nemt at etablere gulvvarme i eksisterende bygninger, i tilbygninger eller i nybygninger, hvor det er vigtigt at minimere byggehøjden. Du kan få gulvvarme, hvor det tidligere ikke var muligt.

Minitec gulvvarme

Uponor Smatrix Gulvvarmestyring

Uponor Smatrix er intelligent styring af din gulvvarme. Med Uponor Smatrix sikrer du, at der altid er behageligt varmt i alle dine rum - og at du kun bruger den energi, der er nødvendigt. Som bonus kan du let styre varmen via din mobil eller computer. Derudover består Smatrix primært af trådløse enheder, hvilekt gør det nemt at installere.

Om Uponor

Finsk kvalitet og kreativitet

Uponor har siden virksomheden for 100 år siden blev grundlagt i Finland, søgt smarte, innovative og kreative løsninger til hjemmet. Dengang som i dag drives virksomheden fremad af investering i forskning og udvikling for at sikre et produkt, der altid lever op til dine forventninger og en bæredygtig fremtid.

I dag kendes Uponor på det private marked primært for sine indeklimasystemer i højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet.

Indeklimasystem

Det smarte Uponor Smatrix som du finder her i vores store sortiment, er perfekt til dig, der ønsker et

intelligent kontrolsystem med mere komfort og mindre energiforbrug. Med Uponor Smatrix kan du sikre dit hjem et individuelt indeklima, som du er i fuld kontrol over. Takket være den smarte Smatrix App til din smartphone har du indeklimaets komfort og fleksibilitet lige ved hånden. Du kan nemt og simpelt indstille alt fra gulvvarme til kølesystemer i dit hjem, uanset om du er ude eller hjemme.

Udover at være elegante og diskrete vil et indeklimasystem fra Uponor give dig mulighed for, at udbygge din kontrol over hjemmets indeklima ved at tilføje flere enheder. Med alt fra gulvvarme og radiatortermostater der kan tilkobles ét centralt kontaktpunkt i hjemmet, kan du nemt finde et produkt og en opsætning, der passer til dig.

Det smarte system har vist sig, at kunne skære op til 20% af hjemmets varmeudgift. Dette skyldes naturligvis, at det er nemt for dig, at slukke for varmen i hjemmet når du ikke er hjemme, og tænde for det i tide til, at du kan nå hjem til at behageligt opvarmet hjem. Den smarte App giver dig endda muligheder for, selv på ferier langt væk fra hjemmet, at kunne slukke eller tænde for varmen efter dit behov.

Innovation og bæredygtighed

Det intelligente og dynamiske Uponor Smatrix indeklimasystem er blot en af mange eksempler på produkter Uponor udvikler, der bidrager til at markedet bevæger sig i en bæredygtig og energisparende retning.

Bæredygtighed ligger i Uponors DNA og for at sikre en reducering af klodens strøm- og energiforbrug er Uponors produkter udviklet til kun at bruge den energi, der er nødvendig

Køb Uponor ved VVS Mester

Ved VVS Mester har vi et stort udvalg af produkter fra Uponor. Uanset om du leder efter en enkelt telestat eller et indeklimasystem der giver dig kontrol over hele dit hjem, så har vi en løsning til dig. VVS Mester er en sammenslutning af 60 VVS installatører landet over, der står klar til at hjælpe dig med installationen for at sikre, at den sker sikkert og professionelt Vi stræber altid efter, at sikre dig den bedste løsning til dit hjem og med mulighed for levering og professionel montering skal du blot lægge det produkt du ønsker i kurven, og huske at tage din lokale VVS Mester med i kurven hvis du ønsker det.

Har du spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os.