icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Unidrain Lineære Gulvafløb

For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi lavet en guide, så du nemmest kan købe de dele, der skal til for at udgøre et Unidrain gulvafløb

Du finder guiden lige under produktkategorierne eller ved at klikke her.

Hvilken Unidrain serie ønsker du?

Først skal du tage stilling til, om du ønsker Unidrain ClassicLine eller Unidrain HighLine. 

Du kan læse mere om de to serier her.

Unidrain ClassicLine

Unidrain HighLine

Få inspiration til badeværelset
Se her

Unidrain 

Den danske virksomhed Unidrain har, med sine lineære gulvafløb, revolutioneret afløbene i badet og dermed forbedret afløbet, såvel som gjort det muligt at gøre et gulvafløb til en æstetisk flot tilføjelse til hjemmet. Færdige er dagene, hvor et gulvafløb var lig en upraktisk og grim firkant i midten af badet. Med Unidrains linjeafløb er du, uanset hvilken af Unidrains to serier du vælger, sikker på et flot og 100% vandtæt afløb, der, i flere forskellige størrelser, kan placeres frit i gulvet, uafhængigt af vægge, eller placeres op ad en væg, afhængigt af dine præferencer.

Men hvilken af de to serier skal du vælge?

Unidrain ClassicLine

Unidrain ClassicLine er den originale rist i det klassiske design fra Unidrain. Serien består af et afløbsarmatur, ramme og rist. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder, og det kan være svært at finde præcis hvilken løsning der passer til dig. Det har vi ved VVS Mester forsøgt at hjælpe dig med, ved at lave en overskuelig guide, så du kan finde præcis de produkter, der skal til. Du finder guiden her.

ClassicLine-serien er med sine patenterede væg- og gulvflanger 100% vandtæt, så du sikkert kan få det installeret i badet. I Unidrain ClassicLine serien finder du seks forskellige flotte riste i børstet rustfrit stål. Serierne Column, Stripe, Anniversario, Classic, Square og Inca giver dig mulighed for at finde præcis den samlede løsning der passer til netop dit badeværelse.

Unidrain HighLine

Unidrain Highline er en prisvindende og eksklusiv designserie. Serien er til dig, som ønsker lidt ekstra æstetik, ved noget der normalt er så ucharmerende som et gulvafløb. I denne eksklusive serie finder du, i stedet for den rist der er placeret ved ClassicLine, et helstøbt panel. Panelet er enten et solidt stålpanel eller en såkaldt Casette eller Custom hvor du selv har mulighed for at vælge panelets materiale således at du kan få dit afløb i samme materiale eller farve som de fliser du har på badeværelset. Det giver en helstøbt og smuk løsning, der giver indtrykket af et næsten usynligt afløb

Er du til en løsning i dit gulvafløb der skiller sig ud og kan bidrage til badeværelsets stil, så er Unidrain HighLine serien også den rigtige serie til dig. Du har nemlig mulighed for flotte løsninger i frostet hvid og frostet sort glas. Samtidig er Undrain Highline serien udvidet med HighLine Colour modellerne, hvor du kan vælge i mellem 4 flotte farver, der kan give dit badeværelse kant.

Køb Unidrain ved VVS Mester

Uanset hvilken af de to elegante Unidrain serier du føler vil passe bedst til dit hjem, så forhandler vi det ved VVS Mester med en skarp pris og hurtig levering.

Når du skal installere et gulvafløb, skal dele af monteringen klares af en autoriseret VVS installatør. VVS Mester er en kæde af 60 autoriserede VVS installatører landet over. Det betyder, at når du bestiller dit produkt, har du mulighed for at få et tilbud på montering og installation fra din lokale VVS Mester. Det er nemt at tilvælge, når du køber produktet. Det er din garanti for en professionel, hurtig og sikker installation.

Tilbage til toppen