icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Gustavsberg

Gustavsberg er et af Sveriges førende varemærker inden for badeværelsesbranchen. Gustavsberg tilbyder alt lige fra badekar og toiletter til brusesæt samt køkkenarmaturer og brusearmaturer. Har du brug for hjælp til at installere dit nye produkt fra Gustavsberg, så står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe dig. Du skal blot tilføje ham i din indkøbskurv.

Gustavsberg Hygienic Flush

Med Gustavsberg Hygienic Flush får du et toilet, der altid giver optimal hygiejne samtidig med, at det er miljøvenligt. Hygienic Flush toilettet er lavet med en vandbesparende funktion, der kan spare dig mange penge på vandregningen. Derudover gør Hygienic Flush’ design med glatte overflader og åben skyllerand det meget nemmere at gøre toilettet rent, så dit behov for skrappe rengøringsmidler minimeres.

Med Gustavsberg Hygienic Flush får du altså et både miljøvenligt og økonomisk toilet, der er nemt at rengøre. 

Se udvalget her

gustavsberg nautic

Gustavsberg Nautic

Med Nautic-serien har Gustavsberg skabt en smuk, stilren og miljøvenlig serie. Serien er designet, så produkterne skaber harmoni på badeværelset – eller i køkkenet, hvis du vælger en af Nautics køkkenarmaturer. Det er Gustavsbergs mest omfattende produktserie, der både indeholder toiletter, håndvaske og brusere samt armaturer til både køkken og badeværelse. Nautic-serien er skabt med mange smarte funktioner, og mange af produkterne er både vandbesparende, så du sparer penge på vandregningen, og utroligt nemme at rengøre. 


Find Nautic serien her
gustavsberg badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse?

Går du og drømmer om forandring på dit badeværelse? Med BadArkitekten kan du få hjælp til at få dine drømme opfyldt. BadArkitekten kan hjælpe dig med at udvælge de Gustavsberg produkter, der passer bedst til dit badeværelse, eller du kan få hjælp til en komplet renovering med designforslag, måltegninger og materialelister, hvis der skal mere til at opfylde dine ønsker om et nyt badeværelse. 


Få inspiration fra BadArkitekten
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om Gustavsberg

Gustavsberg

I snart 200 år har Gustavsberg fremstillet porcelæn til blandt andet badeværelsesbranchen. Brandet er svensk og har hovedkontor uden for Stockholm. Der er mange årsager til, at du bør vælge at indrette dit badeværelse med produkter fra Gustavsberg. Deres produkter bliver fremstillet med stort hensyn til miljøet ved at minimere energi- og vandforbruget mest muligt. Derudover er det for de fleste muligt at få fingrene i Gustavsbergs produkter, da de netop designer lidt af hvert inden for flere prissegmenter, men uanset produkttype eller pris, så er du garanteret funktionalitet, komfort, kvalitet og design helt ned til mindste detalje. Alt er desuden udviklet til at kunne dække dine behov, hvad end du har et lille eller stort badeværelse. Alle de ovennævnte ting er tilsammen med til at sikre, at du roligt kan indrette dit badeværelse med Gustavsberg.

Høj kvalitet og nordisk design

Gustavsberg tilbyder alt lige fra badekar og toiletter til brusesæt samt køkkenarmaturer. De er kendte for at tilbyde badeværelsesløsninger, der gør, at hverdagen bliver både nemmere og mere afslappende for dig. Deres mange års erfaring er din sikkerhed for et fantastisk produkt, uanset om du mangler et simpelt toiletsæde, eller du er på udkig efter reservedele til dit Gustavsberg-produkt. Designet er tidløst, enkelt og med et meget nordisk præg, og dermed passer det ind i de fleste hjem.

Drømmer du om at installere et badekar derhjemme, hvor du kan tage lange bade og slænge dig med en god bog og et glas vin, imens et stearinlys skaber hygge omkring dig, så bør du se nærmere på udvalget fra Gustavsberg. Til fornuftige priser finder du badekar i forskellige størrelser, der passer perfekt ind i netop dit badeværelse. Synes du dog, det bliver lidt for meget med et badekar, så kan du fra Gustavsberg naturligvis også finde almindelige brusekabiner og bruseafskærmning. En brusekabine kræver mindre plads på badeværelset, og dermed er det ideelt til de lidt mindre badeværelser, hvor der ikke er plads til at installere den helt store luksuspakke. Alting kommer i et stort og spændende udvalg, der vil passe lige præcis til din smag og dine ønsker. En håndvask er nemlig ikke bare en håndvask. Her bruger vi faktisk mere tid, end vi måske lige tænker over, og det er også her, vores gæster som regel lægger vejen forbi, når de er på besøg. Derfor er den helt rette håndvask et vigtigt element i enhver bolig. Også valget af toilet er ideelt, hvis du skal renovere eller forny badeværelset. Og hos VVS Mester tilbyder vi selvfølgelig et udvalg af toiletter fra Gustavsberg, uanset om du er til gulvstående eller væghængte toiletter.

Gustavsberg Nautic

Hos VVS Mester finder du blandt andet det populære Gustavsberg Nautic, der er en smuk og stilren serie med mange smarte funktioner. Den er udviklet ud fra Gustavsbergs kunder ønsker og er derfor en serie, der opfylder dine behov. Det har blandt andet betydet, at Nautic toiletterne nu er lavet med lav trykknap – fordi kunderne ønsker det. Som bonus er serien også udviklet, så den er miljøvenlig, hvilket blandt andet indbefatter, at mange af produkterne er vandbesparende. Det betyder også, at du kan spare mange penge på vandregningen. Toiletterne bruger eksempelvis ned til 2/4 liter vand pr. skyl. Alle produkterne er desuden gjort utrolig nemme at rengøre, så du slipper for at bruge flere timer på dette. Toiletterne fra Gustavsberg Nautic er desuden lavet med quick release, der gør det nemt at løfte toiletsædet af, så det toilet og toiletsæde kan rengøres hver for sig. Derudover kan Nautic-toiletterne får med ceramicplus C+, der gør porcelænet afvisende over for smuds. På denne måde kan kalk og snavs ikke så let sætte sig fast. Ligeledes er cisternen lavet, så snavset også her har svært ved at sætte sig fast.

Gustavsberg Nautic er den mest omfattende serie hos Gustavsberg, og derfor finder du også både toiletter, armaturer, håndvaske og brusesæt i serien.

Køb hos VVS Mester i dag

Hos vvsmester.dk har vi et udvalg af produkter fra Gustavsberg, hvis du eksempelvis mangler et nyt toilet eller en ny håndvask. Har du brug for hjælp til at installere dit nye produkt fra Gustavsberg, så står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe dig. Gustavsberg er blot et af rigtig mange populære brands, som vi er stolte af at forhandle. Tager du en rundtur her på siden, vil du få et indblik i de mange lækre produkter, og måske skal du overveje at kombinere forskellige brands for at opnå det ultimative badeværelse?