Grundfos

Få en bedre og mere energieffektiv varmeløsning med pumper fra Grundfos. 
Grundfos leverer pumper til vand og spildevand, og har i over 70 år specialiseret sig i pumper. Den danske virksomhed er verdens største producent af cirkulationspumper og er din garant for teknologiske kvalitetsprodukter, der kan gøre dit hjem langt mere energieffektivt.

grundfos

Om Grundfos

Grundfos som virksomhed

Grundfos blev grundlagt i 1945 i Bjerringbro i Danmark af Poul Due Jensen under navnet ”Bjerringbro Pressestøberi og maskinfabrik”. De fik først navnet Grundfos i 1967. Grundfos er siden vokset markant og har nu over 80 selskaber i mere end 55 lande. Årligt producerer Grundfos mere end 16 mio. pumper, og de er dermed verdens største producent af cirkulationspumper. Dette svarer til en dækning af verdensmarkedet på 50%. Blandt de mange selskaber har Grundfos en række udviklingsselskaber i blandt andet Danmark, Kina, Indien og USA, der med grundig forskning og udvikling sørger for at opretholde Grundfos’ førende position på verdensmarkedet. Deres engagement og fokus på at være bedst inden for pumper sås allerede i 1989, da Grundfos som den første producent af pumper i verden blev certificeret efter kvalitets-standarden ISO 9001. Senere blev Grundfos også miljøcertificeret efter den internationale standard ISO 14001.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.