icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

GROHE brus: Dit bad - din tid

GROHE har med deres GROHE brus forsøgt at skabe den perfekte badeoplevelse. Det har de ved at have fokus på komfort, nydelse, brugervenlighed og selvfølgelig også miljøet. GROHES brusessystemer er derfor lavet vandbesparende, så du undgår store regninger, når du nyder brusebadet. Dette betyder dog langt fra, at der er gået på kompromis med vandstrålen. Med luft har GROHE formået at lave brus, der har en kraftig stråle samtidig med at det er vandbesparende. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige lækre designs og kombinationer, når du vælger brus fra GROHE.

Find brusesæt, der passer til dig

Det kan dog være en jungle af forskellige produkter. Vi har derfor samlet GROHE brusesæt i kategorier, så det bliver nemmere for dig at vælge din nye bruser. 

grohe brus

GROHE brus

GROHE har gjort en dyd ud af at producere GROHE brusesystemer, GROHE brusesæt og GROHE håndbrusere, så du altid kan finde et brus der passer til lige præcis dine behov. Du finder alt lige fra helt billige brusesæt på tilbud til brusere i høj kvalitet og brusere med mange smarte funktioner, de såkaldte GROHE SmartControl.

Hvilket brusesæt skal jeg vælge?

Hos vvsmester.dk har vi forsøgt at gøre det nemt for dig. Det har vi gjort ved at inddele de mange GROHE brusesystemer og brusesæt i kategorier, så du nemt kan vælge dit nye brusesystem. Således kan du vælge mellem brusesæt til den prisbevidste, brusesæt til den kvalitetsbevidste og brusesæt til den smartbevidste.

Brusesæt til den prisbevidste

Brusesættene og håndbruserne fra GROHE i kategorien ”Til den prisbevidste” er til dig der ønsker et godt brus til en god pris. I denne kategori kan du blandt andet finde GROE New Tempesta Cosmopolian, der er et brusesystem med både hovedbruser og håndbruser. Det er til dig der ønsker en god badeoplevelse, men uden at investere det helt store beløb i en bruser. Det samme gælder GROHE Euphoria, som du også finder i kategorien til den prisbevidste. Den er udstyret med hele fire stråletyper, så du nemt kan finde et brus, der passer til dine behov. Brusesættet GROHE Euphoria er lavet i et tidsløst design og passer derfor ind på dit badeværelse, uanset om du har et klassisk badeværelse, et badeværelse af ældre model eller et topmoderne badeværelse. Du finder selvfølgelig også en masse andre produkter i kategorien, så du kan finde det perfekte brus til en god pris.

Brusesæt til den kvalitetsbevidste

Brusesættene og brusesystemerne fra GROHE i kategorien ”Til den kvalitetsbevidste” er til dig, der går op i høj kvalitet og godt design. Det er de ultimative brusesystemer og brusesæt, der giver dig den perfekte badeoplevelse. I denne kvalitets-kategori finder du blandt andet GROHE Rainshower, der er de kendte GROHE brusesystemer med en stor og lækker hovedbruser, der kan levere alt fra sommerregn til massagestråler. De er desuden også udstyret med en håndbruser, hvis du skulle få brug for sådan en. GROHE Rainshower er lavet med mange smarte funktioner, så bruseren eksempelvis kan dreje 180 grader og så du kan skifte mellem flere forskelige stråletyper. GROHE Rainshower er derudover udstyret med mange af GROHEs smarte teknologier (som du kan læse mere om på denne side), såsom GROHE EcoJoy, der er en vadnbesparende funkiton, GROHE CoolTouch, der sørger for, at du ikke brænder dig på armaturet, osv. I denne kategori findes der naturligvis også mange forskellige modeller, så det er bare op til dig at vælge, hvilket kvalitetsbrusesystem, du ønsker.

Brusesæt til den Smartbevidste

Brusesystemerne og brusearmaturerne i kategorien ”Til den Smartbevidste” er til dig, der sætter pris på moderne teknologi. I denne kategori kan du både købe komplette brusesæt og enkelte brusearmaturer. Er det blot et armatur, du skal have, kan du med fordel købe GROHE SmartControl brusearmatur. Det er et termostatarmatur, hvorfra du kan du kan styre vandets varme og stråletype. Det giver dig mulighed for nem kontrol over badeoplevelsen og mulighed for at tilpasse bruserens stråle og vandets hårdhed lige efter dit behov. Afhængig af hvilken slags GROHE SmartControl armatur du vælger, bliver det også muligt for dig at gemme dine indstillinger, så du nemt kan finde dit perfekte brusebad næste gang, du skal under bruseren. Vil du gå all in på den ultimative badeoplevelse, kan du købe et GROHE SmartControl komplet brusesæt enten med eller uden termostatarmatur. Her får du naturligvis de samme smarte funktioner som ved GROHE SmartControl brusearmatur. Derudover medfølger der ved de komplette brusesæt fra GROHE SmartControl også selve brusehovedet, som skal monteres i enten væggen eller loftet. Det giver dig et brusesæt med et moderne udtryk og uendeligt mange, smarte funktioner.

Installation af GROHE brusesystem

Når du har valgt dit GROHE brusesæt har du mulighed for også at vælge installering heraf. Du skal blot vælge én af vores 60 autoriserede VVS installatører, som derefter vil levere og montere dit nye brusesystem for dig. Det kan være nødvendigt, hvis du eksempelvis køber et GROHE SmartControl termostatarmatur til indbygning. Ønsker du hjælp til at vælge det rette brusesæt eller brusesystem, så kontakt vores kundeservice.