icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Grohe Red

Med GROHE Red slipper du for at vente på at vandet koger. Du får nemlig op til 3 liter kogende vand direkte fra hanen. GROHE Red har det hele: Lækkert design, børnesikring samt energi besparende funktioner. Armaturet fås i fem forskellige designs, herunder to mono-armaturer, der kun indeholder kogende vand-funktionen, og tre duo-armaturer, der kombinerer GROHE Red og GROHE Blue.

Selve kogeenheden fås i to størrelser: M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og giver 3 liter kogende vand, og L, der giver 5,5 liter kogende vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

grohe red

Armaturet er designet med øje på sikkerhed, brugervenlighed og miljøet. Dette betyder først og fremmest at GROHE Red er udstyret med ChildLock, der gør, at man ikke kan komme til at tænde for det kogende vand ved et uheld. Armaturet er desuden udstyret med teknologien CoolTouch, der sikrer, at armaturet ikke bliver varmt på trods af det kogende vand. Derudover kan armaturet justeres 150 grader og har en c-formet tud, der gør det nemt og brugervenligt at fylde gryder og lignende, og StarLight krombelægningen sikrer, at armaturet holder sig pænt og uden ridser i mange år. Selve Red-knappen, der aktiverer det kogende vand, er designet som trykknap og har integreret LED-lys. 


Find GROHE Red her

GROHE Blue Home

Med GROHE Blue kan du få filtreret og koldt drikkeklart vand direkte fra hanen. GROHE Blue Home Duo indeholder alle de samme funktioner som et almindeligt GROHE køkkenarmatur, men indeholder derudover muligheden for iskoldt, filtreret vand med eller uden brus. Du får desuden muligheden for at vælge mellem lidt eller meget brus i dit drikkevand. Som bonus findes armaturet i en masse forskellige designs, så du kan finde et, der passer præcist til dit køkken.

GROHE Blue har den fordel, at du undgår gang på gang at skulle købe vand på flaske for at få filtreret vand eller vand med brus. Dette gør det ikke kun nemmere for dig, men gør også miljøet en fordel, da du ikke længere køber plastflasker. Derudover har undersøgelser vist, at indehavere af GROHE Blue i gennemsnit drikker op til 30% mere vand. Dermed vil GROHE Blue være med til at forbedre din sundhed.

grohe blue


GROHE Blue er lavet så det fylder så lidt som muligt og kan dermed installeres i de fleste køkkenskabe, da der blot skal være 30 centimeters fri plads. Det er desuden meget nemt at installere. Derudover er armaturet udstyret med teknologien StarLight, der er en krombelægning, der gør armaturet robust og ridsefast. Ligesom GROHE Red er GROHE Blue Home lavet med en LED-oplyst trykknap, der gør det nemt at skifte mellem almindeligt vand og filtreret, koldt drikkevand. Knappen giver desuden automatisk besked, når patronen, er tilfører brus, skal skiftes.  Find GROHE Blue Home her

Om GROHE Red & GROHE Blue

GROHE Red

Med GROHE Red får du øjeblikkeligt op til 3 liter kogende vand på 100 grader direkte fra hanen. GROHE Red er udstyret med et lækkert-designet armatur, energibesparende funktioner og børnesikring. GROHE Red fås i fem forskellige designs, der alle er børnesikrede. Du kan vælge mellem GROHE Red Mono armaturer eller GROHE DUO. Med GROHE Red Mono køber du blot en tilføjelse til dit eksisterende almindelige armatur, så du får et ekstra med mulighed for øjeblikkeligt kogende vand. Derudover har du mulighed for at kombinere GROHE Red med GROHE Blue Home DUO Waterarmatur, så du får to armaturer: et armatur, der indeholder GROHE Red-funktionen med kogende vand, og et GROHE Blue-armatur, der giver filtreret og koldt drikkeklart vand. 

Selve kogeenheden i GROHE Red fås i to størrelser. En størrelse M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og som indeholder 3 liter vand, og en størrelse L, der indeholder 5,5 liter vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

GROHE har designet GROHE red-armaturet med øje på sikkerhed, brugervenlighed og miljø. For GROHE er specielt sikkerhed vigtigt og GROHE Red er derfor lavet, så det har bestået den tyske TÜV test. Dette betyder, at det er blevet vurderet af et uafhængigt testinstitut, at alle sikkerhedsnormer og krav overholdes ved GROHE Red. Dette indebærer blandt andet, at GROHE Red er udstyret med ChildLock, der gør, at man ikke kan komme til at tænde for det kogende vand ved et uheld. GROHE Red er desuden udstyret med teknologien CoolTouch, der sikrer, at armaturet ikke bliver varmt på trods af det kogende vand. Derudover har GROHE udstyret GROHE Red med teknologien StarLight, der er en krombelægning, der gør at armaturet er robust og ridsefast og derfor holder sig pænt i mange år. Armaturet er derudover lavet med GROHE SilkMove teknologien, der gør det nemt og ubesværet at betjene armaturet. Dette betyder, at armaturet kan justeres 150 grader og har en c-formet tud, der gør det nemt at fylde gryder eller lignende. Brugervenligheden er dermed i top. Armaturet har desuden separate slanger til henholdsvis det kogende vang og det normale vand, og så er selve Red-knappen designet som trykknap med integreret LED-lys.

GROHE Blue Home

Med GROHE Blue Home kan du få filtreret og koldt drikkeklart vand direkte fra hanen. GROHE Blue Home Duo indeholder alle de samme funktioner som et almindeligt GROHE køkkenarmatur, men indeholder derudover muligheden for iskoldt, filtreret vand med eller uden brus. GROHE Blue giver desuden muligheden for at vælge mellem både lidt og meget brus i dit filtrerede drikkevand.

GROHE har med GROHE Blue haft fokus på at skabe en lang række fordele. De har blandt andet gjort det nemmere for dig som forbruger, da du undgår gang på gang at skulle købe vand på flaske i supermarkedet for at få lækkert kildevand med eller uden brus. Nu får du det direkte fra vandhanen. Derudover har undersøgelser vist, at vandindtaget i gennemsnit øges med 30%, når man får et GROHE Blue armatur, fordi det bliver nemmere at få drikkeklart vand. Din sundhed vil derfor forbedres med GROHE Blue. Også miljøet er der fokus på med GROHE Blue. GROHE Blue Home har nemlig den fordel, at du ikke længere behøver at købe vand på flaske, fordi du får koldt vand med og uden brus direkte fra hanen. Køleenheden er desuden lavet, så den har et lavt energiforbrug. Som bonus findes armaturet i et væld af forskellige designs, så du kan finde et, der passer til lige netop dit køkken.

GROHE Blue er derudover lavet så den fylder så lidt som muligt, og den kan derfor installeres i de fleste køkkenskabe, da der blot skal være 30 centimeters fri plads. GROHE Blue er desuden gjort super nem at installere. Ydermere er armaturet udstyret med teknologien StarLight, der er en krombelægning, der gør armaturet robust og ridsefast, så det holder sig pænt i mange år, og armaturet er derudover lavet med GROHE SilkMove teknologien, der gør det nemt og ubesværet at betjene armaturet.

GROHE Blue er lavet så det er nemt at skifte fra det almindelige standardvand til det kølige vand med eller uden brus. Kølings- og brusfunktionen aktiveres nemt med et tryk på en knap på armaturet, der er oplyst med LED-lys. LED-knappen giver desuden automatisk besked, når patronen, der tilfører brus, skal skiftes. Disse kan skiftes nemt og hurtigt.

GROHE – fokus på miljøet

Med fokus på miljørigtige løsninger har GROHE med god insulering og design der minimerer varmetab sørget for, at kogeenhederne til GROHE Red opnår energiklasse A. Derudover har de tilføjet muligheden for at sætte kogeenhederne til ”holidaymode”, der reducere temperaturen til 60 grader og dermed minimerer energiforbruget, når man ikke er hjemme i en længere periode. Til sidst er produktet lavet i titanium, hvilket gør, at der ingen mulighed er for at rust sætter sig fast, og som ligeledes gør, at risikoen for at kalk sætter sig fast er minimal, hvilket er med til at forlænge både armaturets og kedlens holdbarhed.   

GROHE giver derudover muligheden for at tilkøbe en Coldfill blandeventil, der giver samme mulighed for øjeblikkeligt kogende vand, men som sørger for, at der går mindre vand til spilde. Igen en fordel for miljøet. 

GROHE produkter

GROHE laver naturligvis også mange andre produkter end GROHE Red og GROHE Blue. Du kan se alle GROHE produkter ved at gå til GROHEs brandside.