Dansani

Dansani er en dansk virksomhed, som er en af Europas førende leverandører af badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelset. Med Dansani får du bæredygtige, funktionelle kvalitetsprodukter. Har du brug for hjælp til montering af et Dansani produkt, står din lokale VVS Mester klar til at hjælpe dig.

dansani glas brusekabine

Dansani bruseafskærmning

Se mere

Om Dansani

Dansani – dansk leverandør

Dansani er en dansk leverandør af bruseafskærmninger og tilbehør til badeværelset. Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Thomas Bjerrum i Haderslev. I dag opererer Dansani i over 20 europæiske lande. Det afspejler den store succes Dansani har oplevet med at skabe funktionelle baderumsmøbler med et klassisk skandinavisk præg. Hovedsædet for virksomheden ligger stadig i Haderslev og har i dag 200 medarbejdere i ind- og udland, der er med til at sikre, at Dansani i dag er en af Europas førende leverandører af bruseafskærmninger, badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelset.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.