icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

5 fordele ved Danfoss Link


  1. God energiudnyttelse.

  2. Spar 5% for hver grad du sænker temperaturen.

  3. Varmeregulering efter dine behov.

  4. Styring via smartphone – fra alle steder i verden.

  5. Mulighed for at sætte varmen på ’ferie’ og ’pause’.

danfoss link

Danfoss Link

Danfoss Link er en komplet løsning af smart-varme, der giver dig mulighed for at styre temperaturen i dit hjem, uanset om du er hjemme, på job eller et helt tredje sted. Det betyder, at du aldrig mere behøver at komme hjem til en kold bolig efter eksempelvis en ferie. 

Danfoss Link er udviklet som et intelligent varmesystem, der gør, at du kan styre varmen med app’en Danfoss Link App på din smartphone – uanset hvor du befinder dig. Nemt og smart.

Med Danfoss Link får du mulighed for at have individuelle temperaturer i de forskellige rum, så ønsker du et køligt soveværelse, men en varm stue, så kan dette let indstilles. Du kan desuden indstille varmen til ’ferie’ og ’pause’, hhv. når du er væk hjemmefra og når du lufter ud, og dermed spare mange penge på varmeregningen. 

Med Danfoss Link kan du faktisk spare op til 5% af energiforbruget hver gang du sænker temperaturen med 1 grad – så det kan hurtigt betale sig at skrue ned for varmen, når du ikke er hjemme, og dermed regulere varmen efter dine behov. På denne måde vil Danfoss Link tjene sig selv hjem igen på under 3 år. Med Danfoss Link får du altså en løsning, der har god energiudnyttelse og som er godt for miljøet.

Danfoss Link er det oplagte valg til dig, der har hus eller anden stor bolig, da der kan tilknyttes op til 50 enheder. Men ønsker du et smart og nemt valg i en mindre bolig er Danfoss Link ligeledes et godt valg. 


Danfoss link

Danfoss One

Ved at tilkøbe flere enheder og dermed koble forskellige varmesystemer sammen får du Danfoss One. Det betyder, at du får mulighed for at styre både radiatorer, gulvvarme, ventilationsanlæg, varmepumper og fjernstyring fra samme styringsenhed. De forskellige elementer kommunikerer således med hinanden, hvilket betyder, at du opnår endnu større energioptimering. 

Du styrer blot enhederne fra Danfoss Link App. På samme måde som med Danfoss Link ændrer varmen sig automatisk efter dit behov. Eksempelvis produceres der kun varme i varmepumpen, når gulvvarmen har brug for det. Dermed undgår du at bruge unødig energi og du kan således spare mange penge.