icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Danfoss Ventilationssystem

Et veldesignet ventilationssystem er både energieffektivt, lydsvagt og er ikke synligt i din bolig. Endvidere sikrer et ventilationssystem et sundt indeklima og medvirker til at undgå problemer med f.eks. fugt, svamp og allergi. Systemet er baseret på den nyeste behovsstyringsteknologi, så anlægget reagerer automatisk på din adfærd, og skruer f.eks. selv op for luften når du går i bad – slut med dug på spejle og vinduer i timevis!

Danfoss Air systemet udnytter varmen i den fugtige udsugningsluft fra køkken, badeværelser og bryggers, til at opvarme den friske udeluft der indblæses i husets opholdsrum. Det giver luftfornyelse og er dermed med til at sikre et sundt indeklima og en høj komfort. Den indendørs luftfugtighed overvåges løbende, og ventilationen justeres automatisk, indtil luftkvaliteten er optimal. 

Med Danfoss Air’s behovsstyring får du kort sagt den korrekte mængde friskluf, uden at skulle bekymre dig om indstillinger af systemet. Gevinsten er øget komfort, bekvemmelighed og massive energibesparelser.  

  • Sikrer et sundt indeklima i dit hjem
  • Økonomisk og lydsvag drift
  • Udnytter op til 90% af energien i udsugningsluften, i stedet for bare at smide den ud til fuglene.

Styr på luften, med en nem og intuitiv brugerflade

Danfoss Air systemet byder som standard på en uovertruffen brugervenlighed i form af den trådløse Air Dial fjernbetjening, der i fuld dansk tekst giver dig mulighed for at overvåge og tilpasse systemet til netop dine ønsker. Derudover kan du med Danfoss Air tilslutte dit ventilationssystem til din PC, via det indbyggede ethernet stik – softwaren kan du downloade gratis på www.air.danfoss.com

Mere end bare et ventilationsanlæg

Ud over selve ventilationsanlægget, kan Danfoss også tilbyde deres eget Airflex kanalsystem, dimensioneringbistand via det smart Aircalc  program, samt opstart af anlæg via PC – med en stærk dokumentation hele vejen igennem forløbet.

Få et tilbud

Kontakt din lokale VVS Mester og få et tilbud på levering og montering

Bestil tilbud hos din lokale VVS mester