Danfoss

Danfoss er en dansk virksomhed særlig kendt for dets termostater, ventiler og varmepumper hvor navnet i dag, verden over er synonym med højeste kvalitet. Her på siden kan du nemt bestille et tilbud på Danfoss-produkter hos din lokale VVS Mester. Så er du også sikker på, at produktet bliver installeret korrekt.

danfoss link

Danfoss Link

Se mere
danfoss eco

Danfoss Eco

Se mere
danfoss cf2+ gulvvarme

Danfoss CF2+

Se mere

Spar penge ved installation

Når du køber Danfoss produkter hos VVS Mester, følger din lokale VVS installatør altid med i kurven. Så er du sikker på, at alt bliver installeret korrekt. Og husk! Du kan få håndværkerfradrag for arbejdslønnen, når din VVS Mester installerer dine Danfoss radiatorer eller termostatventiler.

Om Danfoss

Danfoss som virksomhed

Danfoss blev grundlagt i 1933 af ingeniør Mads Clausen i Nordborg på Als som ”Dansk Køleautomatik og Apparat-Fabrik” indtil navnet Danfoss kom til i 1946. I Danmark tog salget af ventiler hurtig fart - i 1933 solgte Mads Clausen 466 ventiler, året efter var salget firdoblet.

Salget til resten af Europa begyndte i 1939 og fordi Danfoss’ produkter også dengang, var af den fineste kvalitet på markedet blev Mads Clausens produkter en stor succes på det europæiske marked.

Grundet Mads Clausens åbenlyse modstand mod den tyske besættelsesmagt valgte tyskerne at stoppe for eksporten af bestemte komponenter der blev benyttet i produktionen. Dette tvang Danfoss ud i en situation hvor udviklingen af egne komponenter var en nødvendighed, dette resulterede blandt andet i opfindelsen af radiatortermostaten i 1943. Kreativitet og innovation har siden da ligget i Danfoss DNA.

I dag er Danfoss blandt verdens førende producenter af køleanlæg, elektromotorer, termostater radiatorer og ventiler og derudover ledende inden for forskning og udvikling, blandt andet inden for sol- og vindenergi.

Danfoss har i dag en global medarbejderstab på over 23.000, heraf 6.000 i Danmark. Koncernen har 56 fabrikker i 18 forskellige lande og salgsselskaber i 47 lande - hovedsædet ligger dog stadig, som i 1933, i Nordbog på Als.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.