icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Danfoss

Danfoss er en dansk virksomhed særlig kendt for dets termostater, ventiler og varmepumper hvor navnet i dag, verden over er synonym med højeste kvalitet. Vil du være sikker på at dit Danfoss-produkt er professionelt installeret, så husk at tage din lokale VVS mester med i kurven.

Danfoss Link

Med Danfoss Link får du en løsning, der er nem og smart fra dag ét. Du får en komplet løsning af smart-varme, som gør, at du nemt kan styre temperaturen i dit hjem, uanset om du befinder dig derhjemme eller et helt andet sted. Dette gøres blot med din smartphone via wifi. Med Danfoss Link kan du styre radiator- og gulvvarme, ventilationsanlæg, varmepumper og fjernvarmestyring. Du kan ydermere vælge individuelle temperaturer for de forskellige rum i hjemmet samt indstille varmen i hele boligen med funktionerne ”ferie” og ”pause”. Danfoss Link gør det dermed nemt at regulere varmen efter behov og dermed nemt for dig at spare penge på varmeregningen. Du sparer cirka 5% på energiforbruget for hver gang du sænker temperaturen med 1 grad. 

Læs mere her

Danfoss Eco

Med Danfoss Eco kan du nemt regulere varmen på radiatorerne på din smartphone via Bluetooth og Danfoss Eco-Appen. Danfoss Eco er det oplagte valg for dig, der bor i en mindre bolig eller lejlighed, da varmen kan reguleres i en afstand af op til 10 meter. Du kan dermed nemt regulere varmen alt efter behov og dermed opnå en energibesparelse på op til 23%. Lydniveauet er ydermere gjort utrolig lavt, så du undgår unødig støj fra radiatorerne. Til sidst har Danfoss gjort det nemt at udskifte dine gamle termostater til Danfoss Eco, da de passer med 90% af alle typer radiatorventiler, og er desuden gjort både nemme at installere og at tage i brug. 

Læs mere her

Anbefalede produkter fra Danfoss

Spar penge ved installation

Når du køber Danfoss produkter hos VVS Mester følger din lokale VVS installatør altid med i kurven. Så er du sikker på, at alt bliver installeret korrekt. Og husk! Du kan få håndværkerfradrag for arbejdslønnen, når din VVS Mester installerer dine Danfoss radiatorer eller termostatventiler. 


Læs mere her
husk håndævrkerfradrag

Om Danfoss

Danfoss som virksomhed

Danfoss blev grundlagt i 1933 af ingeniør Mads Clausen i Nordborg på Als som ”Dansk Køleautomatik og Apparat-Fabrik” indtil navnet Danfoss kom til i 1946. I Danmark tog salget af ventiler hurtig fart - i 1933 solgte Mads Clausen 466 ventiler, året efter var salget firdoblet. 

Salget til resten af Europa begyndte i 1939 og fordi Danfoss’ produkter også dengang, var af den fineste kvalitet på markedet blev Mads Clausens produkter en stor succes på det europæiske marked.

Grundet Mads Clausens åbenlyse modstand mod den tyske besættelsesmagt valgte tyskerne at stoppe for eksporten af bestemte komponenter der blev benyttet i produktionen. Dette tvang Danfoss ud i en situation hvor udviklingen af egne komponenter var en nødvendighed, dette resulterede blandt andet i opfindelsen af radiatortermostaten i 1943. Kreativitet og innovation har siden da ligget i Danfoss DNA.

I dag er Danfoss blandt verdens førende producenter af køleanlæg, elektromotorer, termostater radiatorer og ventiler og derudover ledende inden for forskning og udvikling, blandt andet inden for sol- og vindenergi.

Danfoss har i dag en global medarbejderstab på over 23.000, heraf 6.000 i Danmark. Koncernen har 56 fabrikker i 18 forskellige lande og salgsselskaber i 47 lande - hovedsædet ligger dog stadig, som i 1933, i Nordbog på Als.

Danfoss’ ambitioner og forpligtelser

Danfoss lægger som moderne virksomhed stor vægt på miljø- og klimaspørgsmål i forretnings-, arbejdsprocesser og produktion.  Danfoss er som virksomhed også bevidst om sit store sociale ansvar. Derfor underskrev virksomheden i 2002 FN’s ”Global Contract” der er et sæt af retningslinjer for virksomheders samfundsansvar.

Dermed forsøger Danfoss blandt andet at arbejde for beskyttelsen af menneskerettighederne, afskaffelse af tvangs- og børnearbejde på globalt plan, afskaffelse af korruption og en miljømæssig ansvarlighed der betyder at virksomheden som udgangspunkt skal have miljøet for øje i sin fremtidige udvikling.

Danfoss har yderligere sat sig selv den opgave at halvere mængden af den energi Danfoss bruger og halvere virksomhedens CO2 udledning inden 2030 som led i Danfoss Climate Strategy.

Danfoss er dermed din sikkerhed for et produkt med miljømæssige og sociale overvejelser bag alle skridt fra idéudviklingen til produktionen til brugen af Danfoss’ banebrydende produkter.

Danfoss’ produkter

Siden Danfoss’ grundlæggelse i 1933 har kvalitet og gennemført håndværk været en dybt integreret del af virksomheden og dets produkter. Det har afspejlet sig i Danfoss ventilerne siden virksomhedens start og radiatortermostaterne siden virksomheden opfandt disse i 1943. I dag er virksomheden banebrydende inden for følerelementer, radiatorventiler, returkoblinger og termoaktuatorer.

Danfoss er i dag verden over synonym med diskrete, elegante produkter af højeste kvalitet. Med et Danfoss-produkt får du mange års sikker brug takket være virksomhedens innovative kvalitetsfokuserede tilgang til produktionen.

Leder du efter ventiler eller termostater til håndklædetørrer, radiatorer og gulvvarme eller varmepumper, regulatorer eller ventilationssystemer så er Danfoss en garanti for et holdbart dansk produkt med kvalitet og elegante designs i højsædet.

Danfoss LinkTM

Danfoss LinkTM er fremtidens opvarmning. Det smarte Danfoss system betyder at du kan fjernstyre opvarmningen i dit hjem, uanset hvor du er.

Systemet giver dig muligheden for at styre både radiator- og gulvvarme ved hjælp af Danfoss appen. Med Danfoss Link TM har du én hovedstyreenhed der placeres centralt og styrer husets opvarmning. Du har herfra mulighed for, at gruppere rum i dit hjem og styre varmen flere steder på en gang, du har mulighed for at lægge en varmeplan for en uge af gangen, du kan sætte system på pause-funktion mens du lufter ud, derudover får du med det smarte system ’hjemme’ og ’ude’-tilstand der sikrer at du ikke fyrer unødigt når du ikke er i huset. I stedet for at komme hjem til et koldt hus kan du tænde for varmen i dit hus på vej hjem, så du ikke har fyret unødigt men stadig kommer hjem til et behagelig opvarmet hus.

Det intelligente Danfoss LinkTM system giver også mulighed for en ’ferie-funktion’ så du kan tage hjemmefra i længere tid uden at fyre unødigt hjemmefra og med mulighed for at justere varmen undervejs.
Alle disse funktioner kan nemt tilpasses til dine personlige præferencer ved hjælp af den intuitive Danfoss LinkTM-app.

Danfoss LinkTM systemet består af en central styreenhed, en rumtemperaturføler, en radiatortermostat, en gulvføler og styrenheder til både vand og jordbaseret gulvvarme. Disse købes separat og det eneste du behøver for at komme i gang, er den centrale enhed og en tilhørende termostat.

Fremtidens opvarmning giver dig mulighed for at fjernstyre indeklimaet i dit hus – samtidig med at du sparer helt op til 23% på din varmeregning, da du ikke længere behøver at fyre unødvendigt i dit hjem, men kan starte opvarmningen som det passer dig. Sætter du pris på komfort og moderne teknologi – så sætter du pris på Danfoss LinkTM

Danfoss hos VVS Mester

Hos vvsmester.dk finder du et udvalg af Danfoss-produkter, herunder blandt andet Danfoss termostater, Danfoss radiatorer, Danfoss ventiler, Danfoss termostater gamle modeller og andet. Har du brug for hjælp til at installere din Danfoss thermostat eller andet, så tag din lokale VVS Mester med i kurven - så installerer han for dig. Du er desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.