icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Black Friday hos VVS Mester – gode tilbud på installation

Godt tilbud på installation

I anledning af Black Friday kan DU spare 25% på installation af VVS produkter med standard installation. Når du køber et VVS produkt her på siden skal du bare vælge standard installation. Så trækker vi automatisk 25% fra installationsprisen! Tilbuddet gælder KUN Black Friday den 23. november 2018.

Ved at vælge standard installation får du din lokale VVS Mester til at installere dit produkt. Du kan altså bare læne dig tilbage og nyde dit gode tilbud på installation - så sørger din lokale VVS installatør for alt arbejdet. Du kan læse mere om installation her.


Shop her
black friday tilbud

Spar 25% på installation

Spar penge på VVS produkter på Black Friday

Black Friday er en amerikansk tradition, som vi i Danmark nu også fejrer og ser frem til. Kendetegnene er, at priserne sættes markant ned, og folk er derfor tidligt ude for at få del i de bedste tilbud. Vær med til at fejre Black Friday sammen med VVS Mester, og glæd dig til at få del i de mange besparelser på VVS produkter til både køkkenet og badeværelset.

Store besparelser på VVS på Black Friday

På Black Friday er der gode tilbud at hente og dermed mange penge at spare på installation af VVS produkter. Her hos VVS Mester har vi lavet et super tilbud på installation, og DU kan dermed spare mange penge. Black Friday er derfor en god dag at bestille det VVS produkt, du længe har gået og kigget på. Så forkæl badeværelset med en ny vandhane eller et nyt brusearmatur og få et godt tilbud på installationen. For på Black Friday er der ingen undskyldning for ikke at blive forkælet med nye VVS produkter.

Black Friday - opfyld drømmene om et nyt VVS produkt

Drømmer du eller dine nærmeste om nyt armatur til badeværelset eller køkkenet, så kan du på Black Friday bestille produktet og få installation til en fantastisk pris og få dine drømme opfyldt. Så ønsker du dig et nyt brusesystem eller et andet VVS produkt kan du nu få drømmene opfyldt og endda få installationen af det til en formidabel pris. Vi giver dig nemlig stor rabat på installation - så tag din VVS installatør med i kurven og få rabat.