icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Black Friday hos VVS Mester – gode tilbud på VVS produkter

Spar penge på VVS produkter på Black Friday

Black Friday er en amerikansk tradition, som vi i Danmark nu også fejrer og ser frem til. Kendetegnene er, at priserne sættes markant ned, og folk er derfor tidligt ude for at få del i de bedste tilbud. Vær med til at fejre Black Friday sammen med VVS Mester, og glæd dig til at få del i de mange besparelser på VVS produkter til både køkkenet og badeværelset.

Store besparelser på VVS på Black Friday

På Black Friday er der gode tilbud at hente og dermed mange penge at spare på VVS produkter. Her hos VVS Mester har vi samlet en masse tilbud på alt fra toiletter til køkkenarmaturer, hvor DU kan spare tusindvis af kroner. Black Friday er derfor en god dag at bestille det VVS produkt, du længe har gået og kigget på. Så forkæl badeværelset med en ny vandhane eller et nyt brusearmatur. For på Black Friday er der ingen undskyldning for ikke at blive forkælet med nye VVS produkter.

Black Friday - opfyld drømmene om et nyt VVS produkt

Drømmer du eller dine nærmeste om nyt armatur til badeværelset eller køkkenet, så kan du på Black Friday bestille produktet til en fantastisk pris og få dine drømme opfyldt. Også julegaveindkøbene kan du klare med fantastiske rabatter. For med Black Fridays placering i november måned, kan du være på forhånd med julegaverne og købe VVS julegaver med store besparelser. Så få overstået juleindkøbene tidligt ved at købe dem på Black Friday, og brug i stedet december på at nyde tiden med dine nærmeste – og dine nye VVS produkter.