icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Blücher Lineære Gulvafløb

Et Blücher Waterline gulvafløb er en smart og stilren løsning til dit brusebad. Med dette produkt kan du kombinere forskellige mønstre af din rist med Watelines kvalitets-afløbsrender og give dit bad et personligt præg. Husk at din lokale VVS Mester altid står til rådighed, hvis du får brug for hjælp til installationen.

For at have et komplet gulvafløb fra Blücher, skal du købe en afløbsrende, en rist og en udløbsdel. Du finder komponenterne i de tre kategorier nedenfor.

Leder du efter et nyt gulvafløb til badeværelset?

Er du på udkig efter et nyt gulvafløb til dit badeværelse, har vi et stort udvalg her på webshoppen fra flere anerkendte og kvalitetsbevidste brands. Et af de populære brands, der laver gulvafløb, er Blücher, som vi naturligvis også fører. Køber du et lineært gulvafløb fra Blücher får du en moderne løsning i høj kvalitet. Blücher laver de populære linjeafløb eller lineære gulvafløb, som modsat almindelige og gammeldags afløb er lange og smalle og derfor kan placeres diskret op ad væggen. Så søger du en Blücher afløbsrende, en Blücher rist eller et Blücher udløb, så udforsk siden og vælg et afløb lige efter din smag. Her på siden finder du Blücher WaterLine gulvafløb og det er helt op til dig, hvilket gulvafløb du helst vil have på dit badeværelse.

Afløbsrende til vinyl eller flisegulv

Når du køber en Blücher afløbsrende skal du vælge, om du ønsker en Waterline afløbsrende til vinyl eller en WaterLine afløbsrende til smøremembran. Valget afhænger af i hvilket gulv det lineære afløb skal paceres. Vælger du et gulvafløb til smøremembran skal du derefter vælge, hvor dit Blücher lineære gulvafløb skal placeres. Eksempelvis kan du vælge at placere det mellem tre vægge, hvis du har en forholdsvis lille bruseniche eller bruseområde.

Blücher lineære gulvafløb med moderne riste

Når du køber et lineært gulvafløb fra Blücher kan du vælge mellem hele otte forskellige serier med hver deres udtryk. Så det er ganske enkelt bare op til dig at vælge om du går efter et gulvafløb med et moderne udtryk, et klassisk gulvafløb, et sjovt gulvafløb eller en helt anden stilart. Af Blücher riste til gulvafløb finder du Blücher WaterLine Vienna rist, Blücher WaterLine Copenhagen rist, Blücher WaterLine Athens rist, Blücher WaterLine Detroit rist, Blücher WaterLine Oslo rist, Blücher WaterLine Copenhagen Vinyl rist og Blücher WaterLine Tokyo rist. Der er altså et hav af forskellige riste og stilarter at vælge mellem, når du vælger lineært gulvafløb fra Blücher.

Blücher WaterLine hos VVS Mester

Hos vvsmester.dk finder du naturligvis Blücher WaterLine gulvafløbene, og vi har gjort det nemt, så du bedst og nemmest muligt kan sammensætte dit nye lineære gulvafløb fra Blücher. På siden finder du således tre kategorier med de tre dele, du skal bruge: Afløbsrende, rist og udløbsdel. Er du i tvivl om noget, kan du selvfølgelig altid kontakte vores kundeservice. Når du køber gulvafløb skal du også huske, at det altid skal installeres af en autoriseret VVS installatør. Her på shoppen har vi tilknyttet 60 autoriserede VVS installatører, så du nemt kan finde din lokale VVS Mester og få mesteren til at installere for dig. Du skal blot tilføje VVS Mesteren til din indkøbskurv og så vil dit nye gulvafløb blive leveret og monteret for dig.