icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Badeværelsesventilatorer

Uanset hvilket toilet- eller baderumsmiljø du har, så har vi en ventilator, der passer perfekt ind. Du finder ventilatorer til installation i loftet, vinduet eller på væggen, som kan leveres med blandt andet indbygget hygrostat (fugtmåler), indstillelig timer eller bevægelsessensor. Hvis du har brug for hjælp med installationen, så husk at din lokale VVS Mester gerne giver en hånd med. Du tilføjer det blot i indkøbskurven.

Er du i tvivl om, hvilken badeværelsesventilator du skal vælge? Klik her og få et overblik over de forskellige badventilatorer.

Badeværelsesventilator med timer

Vælger du en badeværelsesventilator med timer, kan du forudindstille, hvor lang tid timeren skal køre. Du kan eksempelvis indstille badventilatoren til at tænde, når du tænder lyset på badeværelset, og slukke igen fem minutter efter lyset er blevet slukket.

Har du en badeværelsesventilator med timer, risikerer du således ikke at glemme at slukke den, når du forlader badeværelset. Men du kan stadig bestemme, at den skal køre 5-10-15 minutter efter du har forladt badeværelset, hvilket især er en fordel, når du har været i bad, da ventilatoren så vil suge den sidste fugt på badeværelset. Denne ventilator er specielt god til det lille badeværelse med dårlig udluftning eller badeværelset uden vinduer.


Find dem her

Badeværelsesventilator med hygrostat

Køber du en badeværelsesventilator med hygrostat, får du en automatisk badeværelsesventilator. Badventilatoren med hygrostat har indbygget fugtmåler, som måler fugten på badeværelset. Det betyder, at ventilatoren automatisk tænder, når den registrerer, at luftfugtigheden på badeværelset bliver for høj – eksempelvis når du har været i bad.

Du er således sikker på, at badventilatoren altid er tændt, når der er brug for den, og ligeledes slukket, når der ikke er brug for den. Du sparer således også strøm, da du ikke kan glemme at slukke den. En ventilator med hygrostat kan dog ikke kun bruges på badeværelset, men kan faktisk også være en god investering til kælderen eller bryggerset, eller andre rum hvor der kan risikere at komme fugt.


Find dem her

Badeværelsesventilation med bevægelsessensor

Du kan også vælge en badeværelsesventilator med bevægelsessensor. Denne badventilator vil registrere din bevægelse, når du træder ind på badeværelset, og vil derefter automatisk tænde. Når du forlader badeværelset og badventilatoren ikke længere kan registrere bevægelse, aktiveres en timer, og badeværelsesventilatoren vil derefter slukke, når den forudindstillede tid er gået.

En badeværelsesventilator med bevægelsessensor er et oplagt valg, hvis der i forvejen er god udluftning på badeværelset, men der er brug for lidt ekstra udluftning, når du bruger badeværelset; er i bad eller lignende.


Find dem her

Standard badeværelsesventilation

Vælger du en standard badeværelsesventilator får du fuld kontrol over ventilationen. Du kan således helt selv vælge, hvornår badventilatoren skal være tændt, og hvornår den skal være slukket. 

Du kan vælge at koble badeværelsesventilatoren sammen med lyset, så den tænder, når du tænder lyset, og ligeledes slukker igen, når du slukker lyset. Du kan naturligvis også vælge at badventilatoren skal styres fra en selvstændig afbryder, hvis du eksempelvis kun vil have den tændt, når du går i bad, men ikke når du går på toilet, lægger makeup eller andet på badeværelset.


Find dem her

Få inspiration til badeværelsesventilation

Klik på linket nedenfor og bliv inspireret af BadArkitekten til, hvilken badeværelsesventilator du skal vælge.

Læs artiklen her

Badeværelsesventilatorer

Leder du efter nogle nye ting til badeværelset, eller har du bygget helt nyt og mangler derfor alting, så kan du finde det, du mangler hos VVS Mester. Her på siden har vi et hav af ting til at skabe et flot og funktionelt badeværelse. Udluftning på dit badeværelse er måske ikke umiddelbart den første ting, du overvejer, når du skal indrette, men ikke desto mindre er det en væsentlig del, som er meget vigtig i forhold til at holde fugtniveauet nede. Her kan du se vores forskellige valgmuligheder. Køb en standard ventilator, en med hygrostat eller timer, eller begge dele. Vi har endda med bevægelsescensor som tænder, når du er i rummet og slukker, når du forlader rummet.

Undgå dug på spejlet

Uanset hvilket toilet- eller baderumsmiljø du har, så har vi en badeværelsesventilator, der passer perfekt ind. Du finder ventilatorer til installation i loftet, vinduet eller på væggen, som kan leveres med både fugtmåler, indstillelig timer eller censor. Har du brug for hjælp til installationen, så klik din lokale VVS Mester med i kurven inden du bestiller. Uanset hvilket toilet- eller baderumsmiljø du har, så har vi en badeværelsesventilator, der passer perfekt. Du finder ventilatorer til installation i loftet, vinduet eller på væggen, som kan leveres med både fugtmåler, indstillelig timer eller censor. Har du brug for hjælp til installationen, så klik din lokale VVS Mester med i kurven inden du bestiller. Vi kender alle problemet med dug på spejlet eller fugt i badeværelset efter et varmt bad. Det sker dog umiddelbart, fordi udluftningen ikke er optimal og simpelthen ikke kan følge med. Som grundregel har alle badeværelser og vådrum brug for en eller anden form for udluftning, og selvom du kan åbne et vindue, så er det klart en fordel også at installere en ventilator.

Vælg den rette ventilator til dit badeværelse

Hvis du ønsker en ventilator, som selv holder styr på udluftningen, så anbefaler vi en ventilator med hygrostat. Denne type tænder selv ved en given luftfugtighed og sørger for at holde dit badeværelse fugtfrit. Hvis du vælger en med timer, kan du selv indstille badeværelsesventilatoren til at tænde og slukke efter behov. Og har du brug for hele pakken, så kan du købe en, der har begge dele. Synes du dog, det bliver lidt for avanceret, så kan du holde dig til en standardventilator, som slukker og tænder samtidig med fx lyset, eller som du selv skal tænde og slukke på en knap på selve ventilatoren. På denne måde sikrer du at ventilatoren altid kører, når du er i rummet. En badeværelsesventilator kan monteres på både vægge og lofter, men monteres typisk i lofter, da det er den pæneste løsning. Har du ikke allerede en udgang til din ventilator, skal der bores hul, og her kan det være en fordel at få hjælp af en autoriseret installatør. Ud over de ovennævnte løsninger har en del ventilatorer også et indbygget spjæld. Spjældet sørger for, at fugten kan trænge ud af badeværelset uden, at der også samtidig trækker luft ind udefra. De ventilatorer du finder hos VVS Mester kommer typisk i hvid, for at være så diskrete som muligt.

Kun de bedste produkter hos VVS Mester

Vores mange års erfaring med salg af VVS-artikler og sanitære løsninger er din garanti for et produkt af højeste kvalitet. Vores VVS Mester-kæde er en sammenslutning af cirka 60 autoriserede installatører, der stiller høje krav til alle produkterne, og som kun accepterer de allerbedste produkter på markedet. Det betyder samtidig også, at du som forbruger kun finder produkter på vores side, som er godkendte af vores fagfolk. Her har vi gjort det ekstra nemt for dig at handle. Alle vores produkter er kun få klik væk fra din hoveddør. Fragtpris og leveringstid fremgår af din ordrebekræftelse, da det nemlig varierer lidt alt efter, hvad du har bestilt.